Yardım Silinen Videoyu Kurtarma

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Benim için hayati önemi olan bir videoyu yanlışlıkla sildim pc de daha önce recovery programları kullandım az çok bilgim var yalnız telefondan geri getirmek için ne yapmalıyım bilgisi tecrübesi olan lütfen yardım etsin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Video boyutu çok yüksek değilse, telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp bilgisayardan recover programını çalıştırıp telefon dizinin gösterin.

Yalnız videonun olduğu sektörün üstüne yani telefondaki videonun olduğu belleğin üstüne başka bir veri yazılmadı ise kurtarırsın. O yüzden telefona bir şey yüklemeni önermiyorum videonun silindiği sektörün üzerine yazabilir.

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Video boyutu çok yüksek değilse, telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp bilgisayardan recover programını çalıştırıp telefon dizinin gösterin.

Yalnız videonun olduğu sektörün üstüne yani telefondaki videonun olduğu belleğin üstüne başka bir veri yazılmadı ise kurtarırsın. O yüzden telefona bir şey yüklemeni önermiyorum videonun silindiği sektörün üzerine yazabilir.
Evet o yüzden yazma silme işlemi yapmadım yalnız recovery programları telefonu görmüyor telefonu medya değilde normal bellek olarak gösterme imkanımız var mı

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Bu iş için özel programlar var. Normal recovery programları ş görmez. Hepsi ücretli. Robot yaptıktan sonra işe yaramıştı disk digger. Bunun hem programı hem apk sı var yanlış hatırlamıyorsam

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Bu iş için özel programlar var. Normal recovery programları ş görmez. Hepsi ücretli. Robot yaptıktan sonra işe yaramıştı disk digger. Bunun hem programı hem apk sı var yanlış hatırlamıyorsam
Telefonum rootlu değil root yapmak için sanırım beta sürüme geçmem lazım yoksa botloader kilidi açılmıyor eğer root yaparsam silinen verilerin üstüne tekrar yeni veri yazılacak çıkmaza girdim Allah rızası için biri şunu şunu yap desin

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Bu süreçte telefona bir şey kurma. Mümkünse kullanma bile. Madem o kadar önemlidir. Sen root yapmadan bilgisayara kurulan Android recovery programlarını netten bulup dene. Bulamazsa mecbur root yap. Bu arada boatloader kilidi kaldırmak için betaya geçmek şart değildir. Mevcut sürümle de açılır.

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Bu süreçte telefona bir şey kurma. Mümkünse kullanma bile. Madem o kadar önemlidir. Sen root yapmadan bilgisayara kurulan Android recovery programlarını netten bulup dene. Bulamazsa mecbur root yap. Bu arada boatloader kilidi kaldırmak için betaya geçmek şart değildir. Mevcut sürümle de açılır.
Hocam netten root istemeden android recovery yapan bi sürü program denedim mevcut videolarımı çıkarıyor yani bir işe yaramıyor. unlock için gerekenleri yaptım 72 saat geçti mi unlock tools da unlocking de hata veriyor bootloaderi yapsam kalan kısmını bi şekilde halledecem az çok bilgim var geliştirici seçeneklerinde ki mi kilit durumunda 86006 hatası alıyorum.

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Hocam netten root istemeden android recovery yapan bi sürü program denedim mevcut videolarımı çıkarıyor yani bir işe yaramıyor. unlock için gerekenleri yaptım 72 saat geçti mi unlock tools da unlocking de hata veriyor bootloaderi yapsam kalan kısmını bi şekilde halledecem az çok bilgim var geliştirici seçeneklerinde ki mi kilit durumunda 86006 hatası alıyorum.
Boatloaderi açtıktan sonra wondershare dr. fone androi programını tavsiye ediyorlar. Bu programın ücretli sürümünü bilgisayara kurup bununla deneyin.

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Benim için hayati önemi olan bir videoyu yanlışlıkla sildim pc de daha önce recovery programları kullandım az çok bilgim var yalnız telefondan geri getirmek için ne yapmalıyım bilgisi tecrübesi olan lütfen yardım etsin

Hangi programı kullandınız bilmiyorum

Cihazınıza defalarca format atmadiysaniz
Recovery MyFiles tavsiye ederim uzun bir taramadan sonra sildiginiz verileri geri çekeceğinden emin olabilirsiniz.

Bir ihtimal MyFiles işe yaramaz ise
Hirenboot CD "iso dosyasını internet üzerinden download ettikten sonra Nero yardımı ile yazdırıp CD içindeki recovery araçlarından faydalanabilirsiniz

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hangi programı kullandınız bilmiyorum

Cihazınıza defalarca format atmadiysaniz
Recovery MyFiles tavsiye ederim uzun bir taramadan sonra sildiginiz verileri geri çekeceğinden emin olabilirsiniz.

Bir ihtimal MyFiles işe yaramaz ise
Hirenboot CD "iso dosyasını internet üzerinden download ettikten sonra Nero yardımı ile yazdırıp CD içindeki recovery araçlarından faydalanabilirsiniz

çok iyi niyetli bir çalışma hocam ama merak ettiğim bir nokta var mtp cihazı nasıl aratacagız ? dosya yolunu gösteremiyoruz ki programa tarasın

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
çok iyi niyetli bir çalışma hocam ama merak ettiğim bir nokta var mtp cihazı nasıl aratacagız ? dosya yolunu gösteremiyoruz ki programa tarasın
Verdiğim linkteki programı kurduktan sonra geliştirici seçeneklerini aktif edin
Programı açın Karşınıza iki seçenek belirecek

Recover Files ve Recover Drive

Recover drive ile ilerledikten sonra cihazınızı görecektir

Not : Hirenboot CD ile de cihazı taratabilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt