- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi A1
- Konular
- 13
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pcnize yükleyin faydaliMerhaba Emoretti
Mi cloud hesabınız ile senkronize etmişseniz, cihazınızdan silinen fotoğrafları ve videoları
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirden hesabınızla oturum açıp kontrol edebilirsiniz.Senkronşze etmiş iseniz büyük ihtimalle orada duruyordur.
Whatsapp yedeğini google hesabınızı ekleyin ve yedek alın. diğer cihazınıza da google hesabınızı ekleyip whatsapp kurulumunda google hesabından geri yükleyebilirsiniz.![]()
+yardım lütfen bursa için biri yokmu video geri getircek
Hocam selamlar,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun hocam.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır hocam,sadece sd kart için değil programı bilgisayara kurduktan sonra telefonunuzu bilgisayara bağlayıp taraması için telefonunuzu seçip taramaya başlayın. Çok eski fotoğraflarınızı bulabilir.Hocam selamlar,
Micro Sd card 'tan ziyade telefonun kendisinden gerekiyor.
Gördüğüm kadarı ile bu program sadece Sd card için, teyit edebilir misiniz?
Hocam Selam,Hayır hocam,sadece sd kart için değil programı bilgisayara kurduktan sonra telefonunuzu bilgisayara bağlayıp taraması için telefonunuzu seçip taramaya başlayın. Çok eski fotoğraflarınızı bulabilir.
Bahsettiğim uygulama windows '.exe' uygulaması hocam. Pcye yükleyip telefonunuzu bağlamanız lazım.Hocam Selam,
telefonun rootlu olmasına gerek var mı?
DiskVideoDigger ÖnererimArkadaşlar merhaba 2 tane sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
Xiaominin küçük telefonu olmadığı için istemesemde mecburen iphone 7 aldım .ama yine xiaomiye geçicem sanırım iphone 7beklentiyi karşılamıyor.
1 ) xiaomi mi 5s teki silinen bir video yu kurtarmam gerek çözümü bulamadım.
2 ) xiaomi deki whatssapp yazışmalarımı iphone a aktaramadım hiç bir yerde de sonuç bulamadım, backuptrans drfone hepsini denedim
Bursa şehrindeyim,bursalı yada eskişehirli biri olursa iyi olur. Bunları yapabilecek arkadaşa gerekiyorsa maliyeti neyse vereceğim.
Şimdiden teşekkürler.