Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer sildiğinizden beri 30 gün olmadıysa ve telefona mi hesabıyla giriş yaptıysanız ayarlar>mi hesabı>xiaomi bulut >silinmiş ögeler>galeri kısmına girin belki vardır orda eğer yedeklemeyi açtıysanız da silinmiş ögelere bastıktan sonra xiaomi cloud ta ögeleri görüntüleye basın ordan tekrar galeriye basın yedkelediğiniz resimler orda gözükür.
Rahat 60 Program denemiş biri olaraktan verdiğim 1 numaradaki programdan bulamazsan umudu kes bu internet alemindeki bütün kurtarma programlarını denedim ben daha üstünü yok
Tabi mi hesabı varsa otomatik yedekleme açıksa direk şak diye alınmıyor işte )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birini buluyor 3 unu bulmuyor ben rahat 60 tane tanedim disk internal üstünde bir program yok 2 ay önceki 1 TB HDD yi bile geri getiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rahat 60 Program denemiş biri olaraktan verdiğim 1 numaradaki programdan bulamazsan umudu kes bu internet alemindeki bütün kurtarma programlarını denedim ben daha üstünü yok