- Adım
- Ayberk
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.5.1
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar ben yaklaşık 2 senedir şuan ki cihazım olan redmi note 7 yi kullanıyorum ve son zamanlara kadar çözemediğim önemli herhangi bir sorun da yaşamadım ancak son zamanlarda telefonumda az depolama alanı kaldığını farkettim (telefon 128 gb) sonrasında video arşivimin neredeyse tamamını sildim fakat çok bir yer açılmadı ayarlardan depolamaya girdiğimde videolarin hala 50-60 gb kadar yer kapladığını gördüm son birkaç gündür bu sorunu çözmek için araştırma yapıyorum fakat hiçbir çözüm yolu bulamadım neredeyse tüm videolari silmeme rağmen halen yer kapladığı gözüküyor geri dönüşümü kontrol ettim ve x-plore üzerinden de kullanılan alanı kontrol ettim fakat bu 55 gb yer kaplıyor olarak gösterdiği videolari hiçbir yerde bulamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
not:xplorer dan aldığım ekran fotoğrafında dikkat ederseniz dahili depolama 50 gb kullanıyorum olarak gözüküyor fakat boş yer 32 gb kalan depolama nerede???
Kısaca silmeme rağmen videolar yer kaplıyor olarak gözüküyor bunu düzeltmem için yardımcı olabilir misiniz
not:xplorer dan aldığım ekran fotoğrafında dikkat ederseniz dahili depolama 50 gb kullanıyorum olarak gözüküyor fakat boş yer 32 gb kalan depolama nerede???
Kısaca silmeme rağmen videolar yer kaplıyor olarak gözüküyor bunu düzeltmem için yardımcı olabilir misiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.