Custom rom yoksa ve tema geliştiricisi değilseniz yüklenmez maalesefGlobal beta kullanıyorum yüklenir mi yarın sabah deniyeyim
Hocam senın ıcın clasık temaya 3 nolu dosyayı uyguladım umarım aradıgın budur.Hocam bende Huawei temasindaki bildirim çubuğunu ariyorum ama halen bulmadımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam bu ama 3. Parti tema yükleyemiyorumHocam senın ıcın clasık temaya 3 nolu dosyayı uyguladım umarım aradıgın budur.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uzgunum ona bısey yapamıyorum saglık olsunEvet hocam bu ama 3. Parti temza yüklemiyorum
Mükemmel olur hocam.Hocam arastırıyım bu samsugun bıldırım cubugu gıbı bulabılırsem haber verırım.
Hocam bu tema mı yoksa Huawei cihaz mı ? Eğer temaysa paylaşabilir misiniz ?Hocam bende Huawei temasindaki bildirim çubuğunu ariyorum ama halen bulmadımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.