İnceleme ŞİFRENİZİ KALDIRIN YOKSA HER ŞEYİNİZDEN OLABİLİRSİNİZ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mstfalan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi note
Konular
1
Mİ note 3 kullanıcısıyım,

Parmak izi doğrulama ile giriş yapıyorum, uzun süredir de pin girmediğim için benden şifremi istedi ve doğru olduğuna emin olmama rağmen giriş yapamadım. Hiçbir şekilde izin vermiyor. Telefonu açmak için de telefonu sıfırlamaktan başka alternatif bizlere sunmuyor.

Burada şifreyi uzun süredir kullanmayınca bir açık oluşuyor sanırım, şifreniz doğru olsa da giriş yapamıyorsunuz. Telefonu birçok kez açıp kapatıp tekrar denememe rağmen olmadı. En sonunda bir kez daha denedim; ve giriş yaptı.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37

Parmak izi doğrulama ile giriş yapıyorum, uzun süredir de pin girmediğim için benden şifremi istedi ve doğru olduğuna emin olmama rağmen giriş yapamadım. Hiçbir şekilde izin vermiyor. Telefonu açmak için de telefonu sıfırlamaktan başka alternatif bizlere sunmuyor.

Burada şifreyi uzun süredir kullanmayınca bir açık oluşuyor sanırım, şifreniz doğru olsa da giriş yapamıyorsunuz. Telefonu birçok kez açıp kapatıp tekrar denememe rağmen olmadı. En sonunda bir kez daha denedim; ve giriş yaptı.
Aynen ben iki faklı cihazda da karşılaştım mecbur kaldırdım. tekrar yapacaksanız şifre yerine PİN KOD u yapın bu daha hatırda kalıcı ve sorunsuz. Neden derseniz? bilmiyorum dediğiniz açık maçık yani bug olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta yeni romu kurarken mutlaka format data yaparak dahili ve harici tüm sd full format atın çünkü cihaz kullanım bilgilerini Android klasöründe saklama yapıyor. Buda çakışmalara uyumsuzluğa sebeb veriyor. ondan sonra yapacaksanız da PİN yapınız, tabi bu bence (deneyim olarak)

Son düzenleme:

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Benim 72 saat şifre girmedigimde istiyor 1 kez girince normal haline dönüyor hemen

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Böyle bir durumun söz konusu olması neredeyse imkansız. Sizin söylediğiniz olay yeni bir rom kurarken almış olduğunu eski rom yedeğinin yüklenmesi sonucu oluşan bir durum. Bunun da basit bir çözümü var zaten sistemi sıfırlamanıza gerek yok. Twrp file manager menüsünden data->system yolundaki locksettings.db, locksttings.db-wal, locksettings.db-shm, gesture.key(varsa), password.key(varsa) isimli dosyaları silerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Aynen 72 saat şifre ile açmaz isen otomatik şifre ile açmanı istiyor...

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Böyle bir durumun söz konusu olması neredeyse imkansız. Sizin söylediğiniz olay yeni bir rom kurarken almış olduğunu eski rom yedeğinin yüklenmesi sonucu oluşan bir durum. Bunun da basit bir çözümü var zaten sistemi sıfırlamanıza gerek yok. Twrp file manager menüsünden data->system yolundaki locksettings.db, locksttings.db-wal, locksettings.db-shm, gesture.key(varsa), password.key(varsa) isimli dosyaları silerek bu sorunu çözebilirsiniz.
Evet bu yöntem ile de deneyen ama bootloopta kalan arkadaşlar olmuştu üstad. Sanırım ya cihaz farkı yada başka birşey var o durumda

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Aynen 72 saat şifre ile açmaz isen otomatik şifre ile açmanı istiyor...

Ben yaklaşık olarak 3 haftadır şifre ile telefon açmadım. Ya yüz tanıma ya da parmak izi ile açtım ve benden hala şifre falan istemedi. Farklı bir durum söz konusu sanırım. Bazen telefon cepte iken ekran açılıp kendiliğinden defalarca şifre denemesi yapılıyor çokça karşılaştıpın bir durum. Sanırım sizlerinki de öyle oluyor.

Evet bu yöntem ile de deneyen ama bootloopta kalan arkadaşlar olmuştu üstad. Sanırım ya cihaz farkı yada başka birşey var o durumda

Yanlış dosyaları silip bootlopta kalanlar var evet. Bu nedenle biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.

muhammedboz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
1

Şu an aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Keşke başıma gelmeden önce görmüş olsaydım. Foruma verilerim silinmeden açabilmek için konu açtım. Lanet olsun bu telefona. Ne twrp yüklü ne rootlu ne de hata ayıklma özelliği açık. Elimden resmen hiçbir şey gelmiyor. Doğru girmeme rağmen 3 gündür açamıyorum. ilk zamanlarda 1 dk idi bekleme süresi şimdi 4 dk. Fazla süre beklememek için 3-4 saatte bir deniyorum artık. Son çare verilerimi silerek reset atmak sanırım. Umarım Başka okuyan kullanıcılar, kilit deseni koyma hatasını yapmaz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eğer içindeki veriler çok önemli kesinlikle kurtarılması gerekli ise destek verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt