Yardım şifremi unuttum (redmi note 8 pro)

Yilmazkarakoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yılmaz
Cihazım
redminote 8 pro
Konular
1
Redmi note 8 pro cihazımı binbir emekle 2 ay önce aldım bugün cihazımın desenini unuttum (parmak izi ve yüz tanıma kayıtlı ) ve cihazın kilidini açamıyorum 2 gün sonra büt sınavına girmek için memleketten okula gitmem gerekiyor mağdur oldum saatlerdir uğraşıyorum cihazdaki deseni nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen..

FastDraw

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
FastDraw
Cihazım
Mİ 5S PLUS
Konular
9
hocam öncelikle hardreset atarak telefonu sıfırlayabilirsiniz herşey silinir bütün verileriniz o şekil kalkar

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Redmi note 8 pro cihazımı binbir emekle 2 ay önce aldım bugün cihazımın desenini unuttum (parmak izi ve yüz tanıma kayıtlı ) ve cihazın kilidini açamıyorum 2 gün sonra büt sınavına girmek için memleketten okula gitmem gerekiyor mağdur oldum saatlerdir uğraşıyorum cihazdaki deseni nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen..
Micloud hesabına giriş yaptıysanız , PC den micloud a giriş yaparak şifrenizi sifirlayabilirsiniz. Verileriniz kaybolmaz , cihaz sifirlanmaz :)

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Twrp var mı?

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Şifreyi 5 kere yanlış girdikten 30 saniye sonra Google hesabı çıkacak. Google hesabınızı soracak, hatırlıyorsanız giriş yapın açılsın telefon. Sonra da ayarlardan yeni şifre girin

Oyla:

leavetrace

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Şifreyi 5 kere yanlış girdikten 30 saniye sonra Google hesabı çıkacak. Google hesabınızı soracak, hatırlıyorsanız giriş yapın açılsın telefon. Sonra da ayarlardan yeni şifre girin
çıkmıyor malesef şifrenizimi unuttunuz butonu var tıklayınca nasıl format atıcağımızı gösteriyor

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
çıkmıyor malesef şifrenizimi unuttunuz butonu var tıklayınca nasıl format atıcağımızı gösteriyor
hocam kera hocamın mesajını bekleyin
o daha önce bi mesajında yazmıştı bu durumla ilgili ama bulamadım
o yardımcı olacaktır

Oyla:
Üst Alt