Satış Sıfır Xiaomi Redmi Pro 64GB ALTIN 1000TL - MiBand-2 100TL

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Dolar düşüşte ama fiyatlar SABİT.. Günlük kur üzerinden hesaplama yaptığınızı belirtiyosunuz, fiyatların dolar cinsinden olması,yazılması gerekiyor bu durumda. Dolar geçen haftalarda 2,80'e kadar indi. Ama fiyatlarda herhangi bir oynama olmadı. Fiyatların bana göre biraz ağdalanması gerekiyor, taktir sizin taabiki. Fakat bu, dolar düşünce düşürülmüyor fiyatlar dediğim lafa, yükselince de yükselmeli eklenmeli. Tabi fiyatların makul olarak belirlendiği noktada.

An itibari ile Dolar 2,85.

260 $ lık Mi4s için 360 $ dan satış yapılıyor. 360 $ = 1025 TL. Siz yaklaşık 460 $ = 1300 TL den (küsürat fazası var, tam 300 değil) satıyosunuz Mİ4S'i..

Herkesin paşa gönlü bilir, alır veya almaz. Ama Mi5 için de, Mi4s için de fiyatlar tuzlu değil mi biraz? Neden 460 $ dan satılıyor bu cihaz? Maliyeti Türkiye'ye girene kadar gerçekten bu kadar fazla mı oluyor?
Bence 1050 ve 1100 tl arasında olması gereken fiyatlar bunlar..

Son düzenleme:

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
Burası tartışma yeri değil arkadaşlar. Hesap kitap yapıyorsunuz ancak bu işlem ordan al burada sat diyerek bitmiyor. Bana gelene kadar telefon 4 el değiştiriyor, herkes de kendi payını ekliyor. Mi5'in lansman fiyatı 300 dolardı, nerede bu fiyata satılıyor? Almanya'da 64GB modeli 450€ yani 1450 TL civarında, bu fiyata alan kişi kayıt işlemini yapıp size 1500'den mi satsın? Bu fiyat konusu çok su götürür, bütçeniz karşılamıyorsa bu tartışmaya girmek yersiz. Benim elimde her türden telefon geçiyor satış için ancak kullandığım telefon mi4c, bütçem şu anda buna yetiyor. En iyisi, en kalitelisi ve en pahalısı olsun düşüncesine girmeye gerek yok. Telefona sahip olamıyorum diye satış konusunu da baltalamanın anlamı yok. Getirin belirttiğiniz fiyattan satın o halde.

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
200 lira daha koyar sahibinden.com dan mi5 alırım bu kadar da kazık atmanın anlamı yok bence getirebiliyorsan ucuza sen sat deyip işin içinden çıkması kolay.. xiaomi nin olayı zaten yüksek teknolojiyi makul fiyata satmak iken senin burada 400 dolarlık telefonu 1600 liraya satman doları 4 lira üzerinden hesaplıyor olman demektir..

ha alıcı çıkmaz mı çıkar xiaomi sevdalısı herkes bu telefonu almak ister..

alacak arkadaşlar çin elçiliğinin face sayfasından oradaki türk öğrencilerle iletişime geçseler daha ucuza hallederler olayı..

resmen kazık.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Anlamadıgım olay arkadaş getirmiş isterse 3000 tlden satar neyin hesabı bu neden hiç biriniz gidipde xiaomiye telefonu 150$ a malediyorsun neden 300$ dan satıyorsun demişyor onu anlamadım adam yazmış fiyat bu isteyen alır..

buyrun buradan alın o zaman

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Arkadaşlar serbest piyasa denilen bir olay var ve bu olay devlet nezlinde. Ben atıyorum mi4 ü 1200 e satarım. Bu arkadaşta rekabete girer 1100 den satar. Ürünlerin resmiyette taban ve tavan fiyatı belirlenmiyor. Bakın mesela hepsiburada.com isim yapmış. Türkiye çapında bilmeyen yoktur. Aynı telefon hepsiburadada 1499 lira iken , gittigidiyorda 1199 lira. Aynı özellik. Aynı fabrika. Aynı garantiyi oda veriyor. İkiside aynı ihracatcıdan alıyor. Arkadaşı zerre tanımam. Ama burada kimseye çamur atmayın. Kimseyide korumuyorum. Açar bakarsın buraya , sahibindene , hepsiburadaya, gittigidiyora , n11 vs. hangisi işine geliyorsa alırsın. Benim yorumum bu yönde. Sonuçta kimse 1100 e mal edipte 1120 ye satmıyor kusura bakmayın. Ticaret yapılıyor ve baltalamak kimsenin haddine değil. Yapacaksanda özelden yap. Herkesin gorecegi sekilde degil...

Sefa YSn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa YSn
Konular
10
1600 lira nedir adamlar 1250 liraya getiriyor kendini asmissin firsatci gibi bir hal var ortada dostum. Aradaki fark askari ucretin yarisi

Sent from my iPhone using Tapatalk

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
1600 lira nedir adamlar 1250 liraya getiriyor kendini asmissin firsatci gibi bir hal var ortada dostum. Aradaki fark askari ucretin yarisi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiyat biraz yüksek fakat aradaki fark asgari ücretin yarısı değil =) okulda matematik derslerini kaçırmışsın sanırım.

Üst Alt