Yardım Sıfır Aldığım Mi Note10 Kamera Sensörü Arızası ve Evofone'den Şaşırtan Cevap...

bunualinburdan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 12.0.3
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar xiaomi ailesi.Yaklaşık 3 ay önce Mi Store'den sıfır aldığım Xiaomi Mi Note 10 telefonumun kamerasında gözle görülür şekilde ölü pixeller var.Gece çekimi ve uzun pozlamada çok belli oluyor.Telefonumu 10 gün önce store'ye verdim ve onlarda Evofone servisine yolladılar.2 gün önce telefon geldiğinde servis raporunda ''Bir arıza tespit edilemedi,cihaza yazılım atıldı.'' yazıyordu.Daha 3 ay önce aldığım cihazımın böyle ciddi bir sorunu hakkında değişim veya hiç olmadı onarım beklerken böyle bir cevap karşısında şok oldum.Telefonu zaten güncellemiştim sadece sıfırlayıp yollamışlar ki onu zaten ben de yapabilirdim...Size sorum bu süreçten sonra nasıl bir yol izlemeliyim ? Daha önce başına gelen var mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...Altta paylaştığım fotoğraflarda ölü pixel olan yerleri işaretledim özellikle fotoğrafları yakınlaştırırsanız daha iyi görebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Fotoğrafta belli olmuyor. ama tavsiyem istanbul taraflarında isen kadıköyde açılan xiaomi servisine gidip bizzat göstermen sonuç alamazsan t.h.h'ye başvurman. bilirkişi cihazı incelerse, ki inceliyor ücret iadesi veya birebir değişim hakkın var.

Oyla:

bunualinburdan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğrafta belli olmuyor. ama tavsiyem istanbul taraflarında isen kadıköyde açılan xiaomi servisine gidip bizzat göstermen sonuç alamazsan t.h.h'ye başvurman. bilirkişi cihazı incelerse, ki inceliyor ücret iadesi veya birebir değişim hakkın var.
Özellikle telefon ekranında daha çok belli oluyor,burda da fotoğrafa iyice yakınlaştırma yapıldığı zaman da belli oluyor.Keşke istanbul da olsam servis ile birebir yüzyüze iletişime geçip gösterebilsem çok daha iyi olur.Antalya'da telefonu aldığım mi store de ki çalışan arkadaşlar da sorunu fark etmişlerdi aslında çünkü cidden fark edilmeyecek gibi değil.En son bir olurunu bulamazsak t.h.h'ye başvuracağım mecbur.Faydalı yorumunuz içi çok teşekkür ederim

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Özellikle telefon ekranında daha çok belli oluyor,burda da fotoğrafa iyice yakınlaştırma yapıldığı zaman da belli oluyor.Keşke istanbul da olsam servis ile birebir yüzyüze iletişime geçip gösterebilsem çok daha iyi olur.Antalya'da telefonu aldığım mi store de ki çalışan arkadaşlar da sorunu fark etmişlerdi aslında çünkü cidden fark edilmeyecek gibi değil.En son bir olurunu bulamazsak t.h.h'ye başvuracağım mecbur.Faydalı yorumunuz içi çok teşekkür ederim
Mutlaka başvur. THH'ye ben samsung yüzünden THH'lik olmuştum. cihaz 2. el olduğu için haklı olduğum davada haksız görüldüm. THH'nin bana cevabı cihaz 2. el olduğu için birşey yapılamayacağına dairdi. Senin durum farklı fatura senin adınadır muhtemelen ve kazanma oranın %90 THH'ler genelde tüketiciyi mağdur etmemeye çalışıyor. bilirkişi cihazını inceleyecek ve sonuç çıkacak vakit kaybetme. Bak benim sorunumuda aşağıya bırakıyorum.

Oyla:

bunualinburdan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mutlaka başvur. THH'ye ben samsung yüzünden THH'lik olmuştum. cihaz 2. el olduğu için haklı olduğum davada haksız görüldüm. THH'nin bana cevabı cihaz 2. el olduğu için birşey yapılamayacağına dairdi. Senin durum farklı fatura senin adınadır muhtemelen ve kazanma oranın %90 THH'ler genelde tüketiciyi mağdur etmemeye çalışıyor. bilirkişi cihazını inceleyecek ve sonuç çıkacak vakit kaybetme. Bak benim sorunumuda aşağıya bırakıyorum.

Tekrardan çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Size de geçmiş olsun.

Oyla:
Üst Alt