H hibakusha Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Serdar Cihazım xiaomi Yaş 35 Konum Ankara Katılım 23 Kasım 2016 Konular 5 Mesajlar 37 Tepkime puanı 1 Puanları 8 5 Mayıs 2017 #1 Selam telefondaki tüm dosyaları (sistem data) sildim fakat ne side load ne de mi flash ile rom yükleyemiyorum hepsi hata veriyor.
Selam telefondaki tüm dosyaları (sistem data) sildim fakat ne side load ne de mi flash ile rom yükleyemiyorum hepsi hata veriyor.
H hibakusha Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Serdar Cihazım xiaomi Yaş 35 Konum Ankara Katılım 23 Kasım 2016 Konular 5 Mesajlar 37 Tepkime puanı 1 Puanları 8 5 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 global 7.4.27 yükledim herşey için teşekkürler Oyla: Oyla 0 Downvote
H hibakusha Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Serdar Cihazım xiaomi Yaş 35 Konum Ankara Katılım 23 Kasım 2016 Konular 5 Mesajlar 37 Tepkime puanı 1 Puanları 8 5 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 global 7.4.27 beta yükledim herşey için teşekkürler Oyla: Oyla 0 Downvote
Chandler Muriel Bing I'm hopeless and awkward and desperate for love. Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Abdullah Cihazım Çok Değişken Meslek Cep Teknik Yaş 26 Konum İzmir Katılım 26 Ocak 2017 Konular 27 Mesajlar 499 Tepkime puanı 123 Puanları 58 5 Mayıs 2017 #23 hibakusha' Alıntı: şöyle ki resmi siteden indirdiğim dosya ile şu an flaslıyorum. Fakat sanırım ingilizce olacak. Nasıl türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Hocam global ise Türkçe dersi vardır içerisinde eğer China ise forumda Türkçe yapmakla ilgili konular mevcut... Oyla: Oyla 0 Downvote
hibakusha' Alıntı: şöyle ki resmi siteden indirdiğim dosya ile şu an flaslıyorum. Fakat sanırım ingilizce olacak. Nasıl türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Hocam global ise Türkçe dersi vardır içerisinde eğer China ise forumda Türkçe yapmakla ilgili konular mevcut...
K kryqtonite Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ufuk Cihazım i9500 Yaş 34 Konum Trabzon Katılım 9 Ocak 2016 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Mayıs 2017 #24 Recovery i guncelle sonra tekrardan uygun romu dene derim GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Recovery i guncelle sonra tekrardan uygun romu dene derim GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
H hibakusha Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Serdar Cihazım xiaomi Yaş 35 Konum Ankara Katılım 23 Kasım 2016 Konular 5 Mesajlar 37 Tepkime puanı 1 Puanları 8 6 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #25 Developer romu sorunsuz kullanıyorum şu an. Teşekkürler arkadaşlar. Oyla: Oyla 0 Downvote