Ağlanacak halimize gülüyoruz vallahi.
Yalnız oradaki Ultra değil, ProBunu incele istersen.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok haklısınız hocam markalar segment farkını çok iyi koruyor 4 sene önceki amiral gemisi bugün güncel orta segment cihazlardan çok daha iyi kamera ve performans olarak sadece yazılım ve batarya olarak eskiyolar. Bende ucuz redmi note 6 pro almıştım 2019 da çok pişmanım hiç memnun değilim dolar kuru ve ekonomi banada büyük sürpriz oldu telefon fiyatları çok saçma boyutlara geldi.Amiral gemisi candır, 3 sene boyunca her şeyiyle sizi tatmin eder sonrasında da idare eder seviyede kullanmaya devam edebilirsiniz (batarya yenileme kaydıyla) Orta segmentte sürekli bir yerinden kısık cihazlar oluyor, kamera sensörleri daha küçük daha ilk gün bile sizi çok tatmin edemiyor maalesef . Bir de şirketlerin genel planlı eskitme politikasına göre ucuz modeller garanti süresince dayansın kafasıyla üretildiği sürece ucuz ürün almak mantıklı değil. Böyle dediğime bakmayın ben de 15k 20k gibi bir fiyat ödeyemediğim için hala 2018 amiral gemim Mi 8 ile devam ediyorum. 4. senemi doldurdum hala telefon çok akıcı, gece hariç kamerası müthiş. 2021 orta seviyesi Note 9 Proyla kıyaslıyorum kamerasını, bariz dandik duruyor note9 pro arada 3 sene olmasına rağmen.
Amiral gemisi candır, 3 sene boyunca her şeyiyle sizi tatmin eder sonrasında da idare eder seviyede kullanmaya devam edebilirsiniz (batarya yenileme kaydıyla) Orta segmentte sürekli bir yerinden kısık cihazlar oluyor, kamera sensörleri daha küçük daha ilk gün bile sizi çok tatmin edemiyor maalesef . Bir de şirketlerin genel planlı eskitme politikasına göre ucuz modeller garanti süresince dayansın kafasıyla üretildiği sürece ucuz ürün almak mantıklı değil. Böyle dediğime bakmayın ben de 15k 20k gibi bir fiyat ödeyemediğim için hala 2018 amiral gemim Mi 8 ile devam ediyorum. 4. senemi doldurdum hala telefon çok akıcı, gece hariç kamerası müthiş. 2021 orta seviyesi Note 9 Proyla kıyaslıyorum kamerasını, bariz dandik duruyor note9 pro arada 3 sene olmasına rağmen.