Yardım Sesim karşı Tarafa cızırtılı gidiyor

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Anakart yuvası temassızlık gibi bir problem sanırım, ben telefoncuya yaptırdım 750 TL para verdim şu an hiçbir sorunum yok, telefonu yere sert düşürme diye uyarıda bulundu haliyle...
Hocam her cızırtı konusunda bu şekilde mesaj yazıyorsunuz konu bitiyor muhabbet kapanıyor. Belki bir başka çözümü başka bir şeyi vardır ama herrrrrr bu tarz konuda bu şekil mesaj atmanız konuyu yok edip kimsenin de çözüme ulaşamamasına sebep oluyor diye düşünüyorum artık

Çekik64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Sorunu çözen kimse yok bayadır bu problemi yaşıyorum bende aramalarda kaşı taraf çok zor duyuyor sesimi

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Hocam her cızırtı konusunda bu şekilde mesaj yazıyorsunuz konu bitiyor muhabbet kapanıyor. Belki bir başka çözümü başka bir şeyi vardır ama herrrrrr bu tarz konuda bu şekil mesaj atmanız konuyu yok edip kimsenin de çözüme ulaşamamasına sebep oluyor diye düşünüyorum artık
Ben çok uğraştım telefon ile her çözümü de denedim, hiçbirisi çözüm olmadı net söyleyebilirim, insanlara yardımcı olmam zorunuza mı gidiyor, kaç aydır uğraştım kaç senedir de takip ediyorum insanlara yardımcı olmak için, ben yaptırdım çok da güzel oldu, siz neden rahatsız oluyorsanız anlamadım gitti konuyu takip eden biz , mağdur durumda olan biz, çok uğraşan ve hiç bir çözüme kavuşturamadığımız konuyu buyrun siz çözün bakalım, hiç çözüm bulabildiniz mi? Yazılanlar net benim sesim hiç gitmiyordu neredeyse nadiren git gel yapıyordu, uzun süredir çözemedik, her ama her yazılana baktım ben, başka çözüm yok siz benim kadar bakmadınız mağdur olan bendim, araştıran da benim, çözümü bulan, herkese yardımcı olmaya çalışanda.. bravo ne kolay yazıyorsunuz..

Üst Alt