Soru Ses yükseltince reset atiyor

Payidar51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
2
Selamün aleyküm , Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum 1 haftadır hoparlörden müzik açınca ses yükseltince telefon kendiliğinden reset atıyor bundan öncesinde böyle bir sorun yoktu , kulaklık takılı iken sıkıntı olmuyor ,ve güncelleme sonrası hızlı şarj bitiminde mevcut durumunda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa aynı sorunu yaşayıp çözen yardım ederse sevinirim teşekkürler şimdiden..

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hangi sürümü kullanmaktasınız? Ayarlar - Telefon hakkında - Tüm özellikler kısmının ekran görüntüsünü atarsanız yorum yaparız.

Payidar51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sürümü kullanmaktasınız? Ayarlar - Telefon hakkında - Tüm özellikler kısmının ekran görüntüsünü atarsanız yorum yaparız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu şekilde ,teşekkürler cevap verdiğiniz için

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-17-22-04-01-021_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-08-17-22-04-01-021_com.android.settings.jpg
    245,9 KB · Görüntüleme: 9

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

Şu şekilde ,teşekkürler cevap verdiğiniz için
MIUI 12 zaten iyi değildi de sizin sorunu ilk defa duyuyorum. Cihazınız garantili mi, garantisiz mi?

Garantili ise sıfırlama yapmayı ve yeni gelen 12.0.2.0 A11 güncellemesini yapmanızı tavsiye etmekten başka çare yok.

Garantisiz ise romu Mi Flash ile yeniden kurmak, sürüm düşürmek veya custom rom kurmak gibi çözümler sunabiliriz.

Payidar51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
2
Gara
MIUI 12 zaten iyi değildi de sizin sorunu ilk defa duyuyorum. Cihazınız garantili mi, garantisiz mi?

Garantili ise sıfırlama yapmayı ve yeni gelen 12.0.2.0 A11 güncellemesini yapmanızı tavsiye etmekten başka çare yok.

Garantisiz ise romu Mi Flash ile yeniden kurmak, sürüm düşürmek veya custom rom kurmak gibi çözümler sunabiliriz.

Garantili, yarın sıfırlamayi düşünüyordum pek bir şey olacağını ümit etmeyerek deneyecem , teşekkürler

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Güncelleme kısmına gir orada sağ üstteki üç noktaya tıkla oradan en son paketi indiri seç ve indirip kur

Payidar51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
2
Güncelleme kısmına gir orada sağ üstteki üç noktaya tıkla oradan en son paketi indiri seç ve indirip kur
En son paketi seçtim %100 oldu yeniden başlat dedi yeniden başlattım lakin yine aynı 12.0 6 da kaldım ? Ve aynı sorun devam ediyor , teşekkürler ilgilendiğiniz için

Garantisiz ise romu Mi Flash ile yeniden kurmak, sürüm düşürmek veya custom rom kurmak gibi çözümler suna

Fabrika ayarlarına dönderdim telefonun kendisi 12.0.6 a ya göre ayarladı yeni güncelleme de gözükmüyor maalesef ki teşekkürler

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
En son paketi seçtim %100 oldu yeniden başlat dedi yeniden başlattım lakin yine aynı 12.0 6 da kaldım ? Ve aynı sorun devam ediyor , teşekkürler ilgilendiğiniz için

Fabrika ayarlarına dönderdim telefonun kendisi 12.0.6 a ya göre ayarladı yeni güncelleme de gözükmüyor maalesef ki teşekkürler
Allah Allah garipmis normalde çözülmesi lazımdı . Neyse artık tek çare rom atmak gibi

Üst Alt