Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...
Tekrar persist yüklemeyi denedim erase komutunda hata almama rağmen yeniden başlatınca düzeldi. Önceki gibi geçici mi bilmiyorum. Tekrar hata alırsam bu sefer TWRP üzerinden deneyeceğim.
Merhaba arkadaşlar şuan telefonda hiçbir sensör çalışmıyor. CPU - Z uygulamasından sensörlere baktım boş sayfa yani herhangi bir sensör yok. Ne yapmam lazım. Telefona hiçbir şey yapmadım. 1 saat önce çalışıyordu. Masanın üzerinde duruyordu. Geldim baktım sağa sola yatmıyor. Yeniden başlattım. Faydası olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar biligisayar üzerinden persist silip tekrar yüklemek istiyorum ama persist silemiyorum
erasing 'persist'...
FAILED (remote: Erase is not allowed for Controlled Partitions)
finished. total time: 0.000s
hatası alıyorum
bootloader kilidi açık
USB hata ayıklama açık