- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Resmi 7
- Konular
- 2
Redmi 7 de 1Sesi ekrandan dokunarak açmak istiyorum ses düğmesinden zor oluyor 2 sesi az çıkıyor yükseltmenin bı yolu varmi
Bölgeyi hindistan yada singapur seçin ses yükseldiğini fark edeceksinizRedmi 7 de 1Sesi ekrandan dokunarak açmak istiyorum ses düğmesinden zor oluyor 2 sesi az çıkıyor yükseltmenin bı yolu varmi
Bölgeyi nereden değiştiriyoruz....Bölgeyi hindistan yada singapur seçin ses yükseldiğini fark edeceksiniz
Ayarlar dan arama kısmına bölge yazın hocam.Bölgeyi nereden değiştiriyoruz....
Yazıyorum geliyor ek ayarlarda ama üzerine tıklayınca girmiyor bölge ayarlarınaAyarlar dan arama kısmına bölge yazın hocam.
Cihaza stock romu twrp den kurdunuzmu?Yazıyorum geliyor ek ayarlarda ama üzerine tıklayınca girmiyor bölge ayarlarına
Bölge çin olarakmı duruyorCihaza stock romu twrp den kurdunuzmu?
twrp den kurdum masik X 8.5 kullanıyorumCihaza stock romu twrp den kurdunuzmu?
Anladım masik mi şu an kullandığınız rom eğer masik ise ilk aroma installer de kuruluma başlarken high plus diye bir seçenek vardı onu seçip kurulum yapsaydınız sesi yüksek olurdutw
twrp den kurdum masik X 8.5 kullanıyorum
mi room 9.12.12 kullanıyorum onda nasıl yükseltiriz sesiAnladım masik mi şu an kullandığınız rom eğer masik ise ilk aroma installer de kuruluma başlarken high plus diye bir seçenek vardı onu seçip kurulum yapsaydınız sesi yüksek olurdu
Viper fx kullanarak birde dolby atmos magisk vardır miroomda cihazınıza uygun olan viper fx ile dolby atmosu flashlayın tmmdırmi room 9.12.12 kullanıyorum onda nasıl yükseltiriz sesi