Yardım Ses sorunu(Lütfen yardım)

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi Mix 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi mi mix 3 telefona sahibim. Nişanlım ile konuşurken sürekli bana "sesim kendime geri geliyor konuşamıyorum" diye şikayet edip duruyordu. Daha sonra birkaç kişi ile konuştuktan sonra aynı şikayeti duyunca garantiye gönderdim . Geri geldiğinde aynı sorunlar devam ediyordu ve tekrar gönderdim. Şimdi geldi yine nişanlım sesinin kendisine geri geldiğini söylüyor. Fakat en az 20 farklı kişiyi aradım kimse ses sıkıntısı olmadığını söyledi. Şimdi diyeceksiniz ki nişanlının telefonunda problem var benim bu telefon garantide iken yedek telefon Samsung Galaxy Prime kullandım onda hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık. Fakat dün garantiden geldi telefon bir tek nişanlımla konuşurken bu problemi yaşıyoruz. Şimdi garantiye tekrar göndersem aynı muhabbet dönecek . Ben hiçbirşey anlamadım neden böyle bir sorun oluyor sadece tek 1 telefonda ? Lütfen bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olsun gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma. Tekrar mı garantiye göndermeliyim ? Ya da başka bir yöntem biliyor musunuz ?

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Hayır onun iphone. Sadece onda olan bir sorun değil ki annemi arkadaşlarımı aradığımda da aynı sorun çıkıyor

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Siz alabiliyorsanız para iadesi alın ritzyden kurtulun bir an evvel. Aldığınız cihazda da yarın öbürgün birşey çıkar ritzy merdiven altı garanti firması. Kvk, genpa, delta falan olsaydı mi9t pro ile değiştirmeniz makul olurdu.

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12