Yardım Ses Problemi !!!!

halilibrahimyldrmm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global 10.3
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar , 1 aylık red mi Note 7 kullanıcısıyım , telefonla konuşurken karşı taraftan gelen sesleri duyamıyorum , benim sesim karşıya başarılı bir şekilde gidiyor fakat kulağımı koyduğum haporlerden hiç bir şekilde ses gelmiyor nedeni ne olabilir.

mayrukcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi box S
Konular
0
Merhaba Redmi Note 7 kullanicisiyim aynı sorun bende yaşıyorum son ses açık fakat karşı tarafın sesi duyulmayacak kadar az geliyor.carsida kalabalık ortamda zaten anlaşılmayacak kadar az geliyor ne yapmak gerekli KVK garantili programsal mı yada donanım arızalı mı ne yapmam gerek yardımcı olursanız memnun y

Oyla:

Ayhan42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayhan
Cihazım
Note 7
Konular
0
Arkadaşlar , 1 aylık red mi Note 7 kullanıcısıyım , telefonla konuşurken karşı taraftan gelen sesleri duyamıyorum , benim sesim karşıya başarılı bir şekilde gidiyor fakat kulağımı koyduğum haporlerden hiç bir şekilde ses gelmiyor nedeni ne olabilir.

Oyla:

mkarakula1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
note 6 pro
Konular
0
11 yazılımından sonra bende de aynı sıkıntı var çözen varmı

Oyla:

cemiloner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
K40 Gaming Edit
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
0
Bu konuyla alakalı bilgisi olan yok mu benim Redmi note 7 telefonumda da aynı sorun başladı

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bu konuyla alakalı bilgisi olan yok mu benim Redmi note 7 telefonumda da aynı sorun başladı
İki sey olmus olabilir.
Guncelleme sonrası yazılım ile bozulmus ya da donanimsal olarak arizalanmistir.
Dusme, sıkışma,carpma,egilme, sıvı temasi,yuksek nem,yuksek sicaklik gibi seylere maruz kalmissa donanimsal arizali çözümü servis.
Yok guncellemeden sonra olduysa eski surume dusurme yapabilir ya da cihazi sifirlayabilirsiniz.

Oyla:

cemiloner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
K40 Gaming Edit
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
0
İki sey olmus olabilir.
Guncelleme sonrası yazılım ile bozulmus ya da donanimsal olarak arizalanmistir.
Dusme, sıkışma,carpma,egilme, sıvı temasi,yuksek nem,yuksek sicaklik gibi seylere maruz kalmissa donanimsal arizali çözümü servis.
Yok guncellemeden sonra olduysa eski surume dusurme yapabilir ya da cihazi sifirlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevabınız için güncellemeden sonra değilde sanki volteyi etkinleştirince oldu yeni oldu yani yaklaşık 6 aydır telefonu kullanıyorum global rom da yapıyordu düzelirse diye Eu rom kurdum ama değişen pek bir şey olmadı ses kısık ama derinden geliyor sanki çok uzaktan konuşuluyormuş gibi şikayet var da konuyla alakalı şikayette yazılım yüklendi düzeldi diyor ama hangi yazılım yazmıyor olmadı servise gönderecez Tekrar Teşekkürler

Oyla:

cemiloner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
K40 Gaming Edit
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
0
Teşekkür ederim cevabınız için güncellemeden sonra değilde sanki volteyi etkinleştirince oldu yeni oldu yani yaklaşık 6 aydır telefonu kullanıyorum global rom da yapıyordu düzelirse diye Eu rom kurdum ama değişen pek bir şey olmadı ses kısık ama derinden geliyor sanki çok uzaktan konuşuluyormuş gibi şikayet var da konuyla alakalı şikayette yazılım yüklendi düzeldi diyor ama hangi yazılım yazmıyor olmadı servise gönderecez Tekrar Teşekkürler

Bu yazılımı fastboot modda yükledikten sonra ahizede sorun kalmadı

Oyla:

Bkrsln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Büşra
Cihazım
İxomi redmi not
Konular
0
İyi günler bende kullanıyorum daha 1 ay olmadı aynısı bende de oldu nasıl yaptın acaba oldu mu bana da yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt