Yardım Ses kisma tusu basili kaliyor kulaklik takili gozukuyor

aziztezcan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz Tezcan
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
29
Kulaklık takılı gozukuyor ve surekli sesi otomatik azaltiyor durduk yere boyle oldu anlamadim hic bisey yardim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıldırıcam oto kamerayi aciyor kisa yollar yuzunfen sonra birnsuru resim fekiyo kulaklik takili gozukiyo ses azaltiyor sureki

Otomatik aciyor ekrani guc tusuna da bisry olmus sanirim CİLDİRİCAM YA

Son düzenleme:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Kulaklık takılı gozukuyor ve surekli sesi otomatik azaltiyor durduk yere boyle oldu anlamadim hic bisey yardim

Çıldırıcam oto kamerayi aciyor kisa yollar yuzunfen sonra birnsuru resim fekiyo kulaklik takili gozukiyo ses azaltiyor sureki

Otomatik aciyor ekrani guc tusuna da bisry olmus sanirim CİLDİRİCAM YA
Ayarlar/ek ayarlar/tuş ve hareket kısayollarından kısayolları kapatabilirsiniz kulaklık konusunda bi bilgim yok ama ses kısma tuşunuzda sıkıntı olabilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Ayarlar/ek ayarlar/tuş ve hareket kısayollarından kısayolları kapatabilirsiniz kulaklık konusunda bi bilgim yok ama ses kısma tuşunuzda sıkıntı olabilir.

Bide kamera/ayarlar/ses tuşları fonksiyonunu deklanşör değilde ses yaparsanız en azından oto olarak foto çekmez geçmiş olsun.

Oyla:

aziztezcan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz Tezcan
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu tuşu kendim düzeltebilir miyim tecrübeli birisi var mı

Oyla:

35kurban

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Kardeşim benzer bir şey başıma geldi. Denizde teli kuma gömdüm video çektim dönüşte Bluetooth kulaklık ile oyun oynadım birden ses kısma takılı kaldı, ne ses açabiliyorum nede telefonu açıp kapatamıyorum. Sonra uzun bastım bu kez fastboot yapıyor, ses açma ile basınca normal açıldı anladımki yazılımsal değil. Eğer bu şekil bir sorun yaşıyorsan bir fön makinesi ile telefonun arka kapağını ısıtıp aç ince bir meyve bıçağı ile nazikçe aç. Sol kısımda ses tuşları var cımbız yardımı ile plastik ince bir parça var onu al, sonra ses kısma ve güç tuşu arasında metal bir parça var cımbızla çıkart, ses ve güç tuşunu üstten çek çıkar ama nasıl çıkardığında bak ters koyarsan girmez, oraya fön makinesi ike ısı uygula fazla değil ama tekrar takıp dene, benimki çok şükür düzeldi.

Oyla:

Fatih Selcuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Meslek
Hemşire
Konular
10
Aynı sorun bende de var, kulaklık takılı görünüyor, şarja takıyorum telefonu hem şarj oluyor hem de kulaklık takılı gösteriyor ve şarj süresi 1.5 saat olan telefonum 6 saatte şarj oluyor. Bu kulaklık sorununu çözme yöntemini bilen biri yazarsa duacısı olurum.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Aynı sorun bende de var, kulaklık takılı görünüyor, şarja takıyorum telefonu hem şarj oluyor hem de kulaklık takılı gösteriyor ve şarj süresi 1.5 saat olan telefonum 6 saatte şarj oluyor. Bu kulaklık sorununu çözme yöntemini bilen biri yazarsa duacısı olurum.
Telin şarj soketine toz kaçmıştır hocam orayı iğneyle temizlersen sorun çözülebilir. Aynısı bende de olmuştu temizledim ve sorun çözüldü

Oyla:

Fatih Selcuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Meslek
Hemşire
Konular
10
Telin şarj soketine toz kaçmıştır hocam orayı iğneyle temizlersen sorun çözülebilir. Aynısı bende de olmuştu temizledim ve sorun çözüldü
Ustam kaç kez temizledim olmadı. Pirince koydum 6-7 saat olmadı. Fön makinesi ile ısıtın diyen olmuş onu denedim olmadı.

Kurtarma modunda yeniden başlatsam acaba çözülür mü? Bu kurtarma modu format atmak mı oluyor, sıfırlıyor mu telefonu acaba. Bide kendim öyle bişey yapsam garantiye sıkıntı çıkarır mı? Garantisi devam ediyor ama servis İstanbul'da, servise yollamadan halledebileceğim birşeyse düzelteyim diye uğraşıyorum da.

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Kulaklık ve ses güç tuşları takılı kalması sorunu yazılımsal olmadığına eminseniz %90 ihtimal ile bu bölgelerde sıvı teması sonucu oksitlenme olmuştur, telefonun arka kapağı açıp tuşlara ulaşmanız oksit temizleyip kısa devreyi gidermeniz lazım.

Kulaklık ve ses güç tuşları takılı kalması sorunu yazılımsal olmadığına eminseniz %90 ihtimal ile bu bölgelerde sıvı teması sonucu oksitlenme olmuştur, telefonun arka kapağı açıp tuşlara ulaşmanız oksit temizleyip kısa devreyi gidermeniz lazım.
Kulaklık sorunu için teli kapatın usb girişi diş fırçası yardımı ile tinerle temizleyin, tiner uçucu olduğu için her türlü oksitlenme ve sıvı temasında en iyi çözümdür.

Oyla:
Üst Alt