Yardım servis desteği - cihaz tamiri hakkında yardım

emrah06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Konular
8
İyi güzel hoş bu cihazları alıyoruz, kullanıyoruz ama cihazı düşürdüm ve ekran ile ilgili sıkıntıları var diğer cihazımda ise karşı tarafa ses gitmiyor. biz bu cihazları nerede yaptıracağız. ankara da falan servisi yok mu? tamam telefon iyi ucuz da ama kaldır at çakmak gibi oldu... bildiğiniz servis varsa ankara öncelikli yardımcı olmanızı istiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
İlk olarak bir forumda olduğunuzu ve forumlarda büyük harflerle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini unutmayın. Mesajınızı düzenleyiniz.

Bozulan-kırılan parçayı akiexpress vb yerlerden sipariş edip takmayı deneyebilir, burada bir servise taktırabilirsiniz. Bunun yanında forumda selduman hocam bu konularda yardımcı olabilir.

Oyla:

emrah06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben yaklaşık 2 yıldan fazladır xiaomi kullanıyorum fakat ürünler iş yerindeki koşturmacadan genellikle araca inip binerken düşürüyorum. iki adet telefon aldım fakat ikisi de arızalı nerede yaptıracağım bilmiyorum.

Oyla:

mkalkan06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Ankaradayım,Bende yaklaşık 15 gün önce Redmi Note 4 Aldım, Bugün Durduk yere 2 defa kendini resetledi,acaba bir sıkıntısımı var diye gösterebilecek biryer arıyorum.

Oyla:
Üst Alt