Soru Server kayıtlı Mi 11t hyperos güncellemesi alır mı?

bakgari03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih"
Cihazım
xiomi redmi 8
Konular
2
Merhaba ikinci el olarak mi 11t cihazlara bakıyorum. Çoğu kişi, server kayıt olmasına rağmen güncelleme almadığını söylüyor. Acaba böyle bir şeyin ihtimali var mı? Zaten eski bir cihaz alacağım için en azından son güncellemeleri almasını istiyorum.

Lahmacun47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
6
IMEI değiştirilmiş cihazlar, bir yazılımla sunuculara sanki başka bir bölgedenmiş gibi tanıtılır. Cihazın yazılım sürümü kontrol edildiğinde, Xiaomi sunucuları, cihazın yazılımının Global bir sürüm olduğunu görür, ancak IMEI'si başka bir bölgeye ait olabilir.
Bu çakışma ve güvenlik mekanizmalarını aşan müdahale nedeniyle, Xiaomi sunucuları cihazınıza otomatik olarak güncelleme göndermeyi reddedebilir veya güncellemeyi kısıtlayabilir. Bu, Xiaomi'nin, yasal olmayan yollarla değiştirilen IMEI'lere karşı aldığı bir tedbirdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ikinci el olarak mi 11t cihazlara bakıyorum. Çoğu kişi, server kayıt olmasına rağmen güncelleme almadığını söylüyor. Acaba böyle bir şeyin ihtimali var mı? Zaten eski bir cihaz alacağım için en azından son güncellemeleri almasını istiyorum.
Normalde hyperOS alması lazım

Üst Alt