Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruServer kayıtlı Mi 11t hyperos güncellemesi alır mı?
Merhaba ikinci el olarak mi 11t cihazlara bakıyorum. Çoğu kişi, server kayıt olmasına rağmen güncelleme almadığını söylüyor. Acaba böyle bir şeyin ihtimali var mı? Zaten eski bir cihaz alacağım için en azından son güncellemeleri almasını istiyorum.
IMEI değiştirilmiş cihazlar, bir yazılımla sunuculara sanki başka bir bölgedenmiş gibi tanıtılır. Cihazın yazılım sürümü kontrol edildiğinde, Xiaomi sunucuları, cihazın yazılımının Global bir sürüm olduğunu görür, ancak IMEI'si başka bir bölgeye ait olabilir.
Bu çakışma ve güvenlik mekanizmalarını aşan müdahale nedeniyle, Xiaomi sunucuları cihazınıza otomatik olarak güncelleme göndermeyi reddedebilir veya güncellemeyi kısıtlayabilir. Bu, Xiaomi'nin, yasal olmayan yollarla değiştirilen IMEI'lere karşı aldığı bir tedbirdir.
Merhaba ikinci el olarak mi 11t cihazlara bakıyorum. Çoğu kişi, server kayıt olmasına rağmen güncelleme almadığını söylüyor. Acaba böyle bir şeyin ihtimali var mı? Zaten eski bir cihaz alacağım için en azından son güncellemeleri almasını istiyorum.