Soru Server kayıtlı fake romlu çin versiyon 13 ultra hakkında

metinak85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
redmi pro
Konular
1
Dostlar herkese selam uzun zamandır xiaomi telefonlardan uzak durumdaydım tam detaylı bir arama yapmadan 13 ultra cihazlar ilgimi çekti ve sıfır gibi bir cihaz bulunca gidip aldım cihaz server kayıtlı burada konuları biraz okuyunfa üzerinde fake rom olduğunu anladım cihaz çin versiyonmuş onu da tespit ettim lakin tabi ben bu detaylara girmeden kurulumumu yaptım cihazı kullanmaya başladım hiçbir sorunla da karşılaşmadım esasen cihazda oldukça temiz hatasız bir cihaz sıfır alsam bu kadar olabilirdi

Şimdi sorum şu tabi cihaz güncelleme almıyor bootloader da açılır mı bilmiyorum eğer açılırsa zaten globale çevirmeyi denerim lakin diyelimki açılmadı bu şekilde kullanmanın bir zararı olur mu bu fake rom muhabbeti nedir tam çözemedim yani bazı konulardan da anladığım kadarıyla güncellemenin de çokta faydası yok gibi bu arada cihazı aldıktan sonra sıfırladım imeiler gitmedi ve versiyon check te de server kaydı görünüyor yani cihaza dirençle müdahale edilmemiş orjinal imeisini sorguladığımda da çin versiyonu olduğunu gördüm

Hat olarakta türk telekom kullanıyorum şebeke ile alakalı da bir sorun yaşamadım nfc falan da çalışıyor bankacılık uygulamaları da kurdum hiçbirinde sorun yok şu anda herşey olması gerektiği gibi aslında güncelleme gelmemesi dışında

Hyper os 1 yüklü böyle devam etmenin zararı nedir ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu35

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Güncelleme yapmadan böyle de kullanabilirsiniz bir sorun yaşatmaz. Güncelleme yapmak isterseniz de çözümü mevcut bu cihaz için. Çip modeli uygunsa bootloader kilidi de açılır. Biz bunların hepsini uzak bağlantı ile hallederiz isterseniz.

Üst Alt