- Adım
- metin
- Cihazım
- redmi pro
- Konular
- 1
Dostlar herkese selam uzun zamandır xiaomi telefonlardan uzak durumdaydım tam detaylı bir arama yapmadan 13 ultra cihazlar ilgimi çekti ve sıfır gibi bir cihaz bulunca gidip aldım cihaz server kayıtlı burada konuları biraz okuyunfa üzerinde fake rom olduğunu anladım cihaz çin versiyonmuş onu da tespit ettim lakin tabi ben bu detaylara girmeden kurulumumu yaptım cihazı kullanmaya başladım hiçbir sorunla da karşılaşmadım esasen cihazda oldukça temiz hatasız bir cihaz sıfır alsam bu kadar olabilirdi
Şimdi sorum şu tabi cihaz güncelleme almıyor bootloader da açılır mı bilmiyorum eğer açılırsa zaten globale çevirmeyi denerim lakin diyelimki açılmadı bu şekilde kullanmanın bir zararı olur mu bu fake rom muhabbeti nedir tam çözemedim yani bazı konulardan da anladığım kadarıyla güncellemenin de çokta faydası yok gibi bu arada cihazı aldıktan sonra sıfırladım imeiler gitmedi ve versiyon check te de server kaydı görünüyor yani cihaza dirençle müdahale edilmemiş orjinal imeisini sorguladığımda da çin versiyonu olduğunu gördüm
Hat olarakta türk telekom kullanıyorum şebeke ile alakalı da bir sorun yaşamadım nfc falan da çalışıyor bankacılık uygulamaları da kurdum hiçbirinde sorun yok şu anda herşey olması gerektiği gibi aslında güncelleme gelmemesi dışında
Hyper os 1 yüklü böyle devam etmenin zararı nedir ?
2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi sorum şu tabi cihaz güncelleme almıyor bootloader da açılır mı bilmiyorum eğer açılırsa zaten globale çevirmeyi denerim lakin diyelimki açılmadı bu şekilde kullanmanın bir zararı olur mu bu fake rom muhabbeti nedir tam çözemedim yani bazı konulardan da anladığım kadarıyla güncellemenin de çokta faydası yok gibi bu arada cihazı aldıktan sonra sıfırladım imeiler gitmedi ve versiyon check te de server kaydı görünüyor yani cihaza dirençle müdahale edilmemiş orjinal imeisini sorguladığımda da çin versiyonu olduğunu gördüm
Hat olarakta türk telekom kullanıyorum şebeke ile alakalı da bir sorun yaşamadım nfc falan da çalışıyor bankacılık uygulamaları da kurdum hiçbirinde sorun yok şu anda herşey olması gerektiği gibi aslında güncelleme gelmemesi dışında
Hyper os 1 yüklü böyle devam etmenin zararı nedir ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi