Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
evet mi mesaj ve arama uygulamasını kullanıyorum. google mesajı beğenen ender kişilerdensin :))

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Ben cihazı alalı 2 ay olacak neredeyse, hyperos ile birlikte Bootloader açmanız zulüm olduğunu görünce, sipariş verirken farkını vererek Bootloaderı da açtırdım ve tek hat server kayıtlı aldım, ilk aldığımda denemek için 3 gün boyunca neredeyse günde 2-3 defa sıfırladım, güncelleme de yaptım ama imei gitmedi. Mi 4ten beri neredeyse 3-4 ayda bir Xiaomi kullanan biri olarak Xiaominin stok romlarını hiçbir zaman sevmedim ve bu yüzden hangi cihazı alırsam alayım ilk işim BL açıp custom rom kurmak oldu. Şu anda bu cihazımda da diğer xiaomi forumundaki arkadaşın hazırladığı ücretli romu kullanıyorum... Tam da istediğim gibi. Aldığımdan beri kullandığım süreçte herhangi bir performans, akıcılık problemi yaşamadım, kameraları gayet iyi, ısınma ise cihazı çok kullanırsan tüm cihazlar mutlaka ısnıyor zaten. Şunu da söyleyeyim, BL açınca whatsapp ve bazı banka uugulamalarında sıkıntı yaşadım ama cihazı rootlayıp sitedeki rehberlerle işi çözdüm. Akbank, vakıfbank, yapı kredi, denizbank, işbankası ve ziraat bankası uygulamalarını ve whatsappı sorunsuz kullanıyorum. Pil konusuna gelince; bu kişiye göre değişir bence... Kullandığım tüm cihazlarımda wifi, mobil veri, bluetooth, konum ve senkronizasyon sürekli açıktır hiç kapatmam. Otomatik parlaklığı kapatıp %85-90 civarı parlaklıkta kullanırım hep... Vs vs buna rağmen günü rahatlıkla çıkartıyor... Hem çıkartmasa ne olacak ki, 120 watt şarj cihazı var zaten 20 dakika civarında %100e çıkıyor... Benim görüşlerim bu şekilde, 14T Pro kullanıpta yada alacakta aklında yazdıklarımdan herhangi birisi olan varsa bir nebze yardımcı olmuşumdur inşallah...
Bu şekilde almak isteyen olursa da satabilirim cihazı onu da belirteyim. Artık sıkılmaya başladım çünkü, başka cihaz almak istiyorum.

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
50
ben sattım cihazı kurtuldum :)

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
2 ayda hemen niye sıkıldın telefondan? honor 400 pro mu alacaksın yoksa? giggle~~
Genel olarak yıllardır böyleyim kardeşim, aldığım bir telefonu en fazla 3-4 ay kullanabiliyorum... Bir modeli merak ediyorum, alıyorum, merakım geçince sıkılıyorum 😅🤣🤣

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
tek sim server kaydı yapılan cihazda orjinal imeiye takılan hatta açan oldumu bootloader olayını

Üst Alt