Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
BL kilidini ben açtım. tayvan rom yüklemem için gerekliydi. global rom'da çağrı kaydı yok, berbat google mesajlaşması var.

underzero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
poco x7 pro
Konular
0
Server kaydı yapmadan bl yi acin yoksa ust mesajlardaki arkadasin dediği gibi not activated hatasi aliyorsunuz

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
BL kilidini ben açtım. tayvan rom yüklemem için gerekliydi. global rom'da çağrı kaydı yok, berbat google mesajlaşması var.
hocam ben mesela 14t pro aldım sıfır sim takılmamış mtk işlemci felan ya ben rom yüklemicem global romdan devam edicem ayrıyetten bl kilidi açmamın bi yararı olur mu bana ? batarya açısından vs. birde google mesajlaşmanın nesi kötü anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Server kaydı yapmadan bl yi acin yoksa ust mesajlardaki arkadasin dediği gibi not activated hatasi aliyorsunuz
sonrasında açılmıyor mu bl kilidi

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
google mesajlaşma ve arama hiç güzel değil. sen beğeniyorsan kullan. BL açmaktan korkma. ama açmak baya uğraştırıyor onu söyleyeyim.

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
google mesajlaşma ve arama hiç güzel değil. sen beğeniyorsan kullan. BL açmaktan korkma. ama açmak baya uğraştırıyor onu söyleyeyim.
neden ki hocam hani sorunu nedir onu merak ettim. şahsen ben kullanıyorum bir problem olmadığı için soruyorum işimi gördüğü için peki sizler ne kullanıyorsunuz google harici direkt mi mesajlaşma ve mi arama mı ? bl kilidi bi önceki cihazımda açmıştım redmi note 12 pro 5gde şuan elimde 11t pro var onda açıkmı değil mi bilmiyorum bile önemi varmı açık olmasının? birde uğraştırmöıyordu ya 2 hafta felan beklemiştim açılmıştı kendi kebndşne

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
50
ben açamadım bootloader server kayıtlı olduğu içinmiş sanırım.

underzero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
poco x7 pro
Konular
0
sonrasında açılmıyor mu bl kilidi
Açılmıyor "This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." Bu hatayı verir. Telegramda biri 55 dolara falan aciyordu yetkili hesapla. Mtk oldugu için, custom rom su anlik fazla yok gerek yok ama hyperos 2 guzel değil sıkılıp aosp yuklemek isteyebilirsin acsan her turlu iyi olur.

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Açılmıyor "This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." Bu hatayı verir. Telegramda biri 55 dolara falan aciyordu yetkili hesapla. Mtk oldugu için, custom rom su anlik fazla yok gerek yok ama hyperos 2 guzel değil sıkılıp aosp yuklemek isteyebilirsin acsan her turlu iyi olur.
Bende 55 civarlarına bulabildim ama henüz yaptırmadım 40 civarları falan olsa yaptırırımda yaptıran varmı whatsapp vs gibi banka uygulamalarında play integrity durumlarına takılıyormu uygulamalar acaba o sebepten biraz geciktiriyorum ben.

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
hocam bl kilidini açmanın hızla felan alakası varmı etki ediyormu sadece rom yğüklemek için mi ?

Üst Alt