Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam sende 14t pro mu var? bende almak istiyorum da server kayıdın tekhat mı çift hat mı bana ne zaman aldığından bahseder misin hocam rica etsem :)
server kayıt paranıza göre tek de olur çift de olur. Çift pahalı tabiki. Ama yaptırdığınız yere dikkat edin. Yanlış işlemde güncelleme sorunu yaşatırlar. Bu modelde sık karşılaşılan bir durumdur. Tekrar para harcamak zorunda kalırsınız.

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
51
hocam sende 14t pro mu var? bende almak istiyorum da server kayıdın tekhat mı çift hat mı bana ne zaman aldığından bahseder misin hocam rica etsem :)
Aynen 14t pro var. Sim 2 kayıtlı çift hat kayıt oluyor mu bilmiyorum. 1.5 ay oldu memnun değilim cihazdan 2 sene önce mi 10t kullanmıştım kamera harici bir fark göremedim. Tamam performans farkı vardır da bi tık değeceğini zannetmiyorum. Bootloader açmak bi zulüm zaten :) letgo koydum satacağım.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aynen 14t pro var. Sim 2 kayıtlı çift hat kayıt oluyor mu bilmiyorum. 1.5 ay oldu memnun değilim cihazdan 2 sene önce mi 10t kullanmıştım kamera harici bir fark göremedim. Tamam performans farkı vardır da bi tık değeceğini zannetmiyorum. Bootloader açmak bi zulüm zaten :) letgo koydum satacağım.
fiyat ne istiyorsunuz?

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
8
Aldığım fiyata koydum hocam zor satılır biliyorum ama belki satılır o ara kullanırım cihazı zarar etmek istemiyorum. 21k almıştım Server kayıt.
hocam bl kilidi açınca nolcak onu anlayamadım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam bl kilidi açınca nolcak onu anlayamadım
mtk işlemcili cihazlarda çok bir önemi yok. Custom rom desteği yok zaten. whatsapp banka sorunu da cabası. Geçmişte modlu whatsapp kullanıp kara listeye düşenler kilit açık cihazda whatsapp oturumu açamazlar.

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
51
mtk işlemcili cihazlarda çok bir önemi yok. Custom rom desteği yok zaten. whatsapp banka sorunu da cabası. Geçmişte modlu whatsapp kullanıp kara listeye düşenler kilit açık cihazda whatsapp oturumu açamazlar.
3 4 sene önce biraz kullanmıştım düşmem kara listeye sanırım :)

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
8
wp ile banka sorunu ne oluytor onu anlayamadım modlu wpde bilmişyorum malesef bahseder misin abi sana zahmet

berkyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berk
Cihazım
poco x7 pro
Konular
2
poco x7 proda felan var custom rom

Üst Alt