Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
51
Bugün mi communityden izin aldım 10. Aya kadar süre verdi. Cihazım server kayıtlı bootloader açabilir miyim? Yetkili hesap ile açılır servet kayıtlı olduğu için diyorlar doğru mu?

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Bugün mi communityden izin aldım 10. Aya kadar süre verdi. Cihazım server kayıtlı bootloader açabilir miyim? Yetkili hesap ile açılır servet kayıtlı olduğu için diyorlar doğru mu?
"This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." hatası veriyor mi unlocktan açarken kilidi önce
kayıtsız al cihazı bootloader aç sonrada server işlemi yaptır. Bootloader açma düşüncen varsa ve dediğin şekilde serverlı cihaz alırsan yüksek olasılıkla bu hatayı alırsın benim gibi ve işlem ücretleride yüksek biraz ben o yüzden kilit kapalı kullanıyorum.

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." hatası veriyor mi unlocktan açarken kilidi önce
kayıtsız al cihazı bootloader aç sonrada server işlemi yaptır. Bootloader açma düşüncen varsa ve dediğin şekilde serverlı cihaz alırsan yüksek olasılıkla bu hatayı alırsın benim gibi ve işlem ücretleride yüksek biraz ben o yüzden kilit kapalı kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle dedi hocam cihaz Server kayıtlı.

server kayıt ile kilit işleminin bir alakası yok açılır.
Fotoyu attım. Bundan sonra hangi yolu izlemeliyim?

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle dedi hocam cihaz Server kayıtlı.

Fotoyu attım. Bundan sonra hangi yolu izlemeliyim?
Şansını dene bakalım belki açarsın yapacakların geliştirici seçenekleri oem kilit açma ve usb hata ayıklama açıp mi kilit durumunu mi hesabı başarıyla eklendi şeklinde görmen sonra unlock tool ile süre alıp süre sonunda açacaksın.

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şansını dene bakalım belki açarsın yapacakların geliştirici seçenekleri oem kilit açma ve usb hata ayıklama açıp mi kilit durumunu mi hesabı başarıyla eklendi şeklinde görmen sonra unlock tool ile süre alıp süre sonunda açacaksın.
Bootloader açarken sıfırlanacak ya imei gider mi hocam o zaman?

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
8
hocam sende 14t pro mu var? bende almak istiyorum da server kayıdın tekhat mı çift hat mı bana ne zaman aldığından bahseder misin hocam rica etsem :)

Üst Alt