Merhaba hocam ben Rus romu kullanıyorum Tayvan rom pil iyi diyorlar ama akıcılık iyi değilmiş sizce nasıl birde Tayvan romda Xiaomi uygulamarı varmıHayır istediğiniz ROM'u yükleyebilirsiniz. Eğer düzgün bir işlem yapılmışsa sıkıntı olmayacaktır. Aynı zamanda ayarlardan ve tuş kombinasyonlarından da sıfırlama yapabilirsiniz. Bu arada Rus rom'u tavsiye etmiyorum. Şarj tüketimi gerçekten çok. Şu anda en stabili tayvan rom, öneririm.
Hocam akıcılık konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım, ve evet pil konusunda TW rom rusa göre çok daha iyi. Akıcılık sadece arada gelen masaüstünde klasöre gir çık yaptığımda 60hz olduğunu hissediyorum. Pil konusunda ise aynı kullanımda rus romda 50 falan kalırken tayvanda 60 küsür civarını zorladığımı hatırlıyorum. Xiaomi arama ve mesajlar uygulamaları mevcut, her şeyi var. Eskiden endonezya kurardık ama artık o romda da google aramalar ve mesajlar var, bir anlamı kalmadı. İçimde bir de eea rom denemek var ama google uygulamaları yüzünden soğuk hissediyorum. Onun akıcılığını ve pil ömrünü merak ediyorum.Merhaba hocam ben Rus romu kullanıyorum Tayvan rom pil iyi diyorlar ama akıcılık iyi değilmiş sizce nasıl birde Tayvan romda Xiaomi uygulamarı varmı
Evet, bootloader kildii açma, direnç ve server kayıt işlemlerinden sonra cihaz sıfırlanır.Selamlar saygılar
Yeni konu açamadım server veya direnç işlemi sonrası cihaz sıfırlanıyor mu? Teşekkür ederim
Var. Kullanıyorum akıcılıkda var Bataryam şiş olduğu halde çok iyi gidiyorMerhaba hocam ben Rus romu kullanıyorum Tayvan rom pil iyi diyorlar ama akıcılık iyi değilmiş sizce nasıl birde Tayvan romda Xiaomi uygulamarı varmı
H.Kadioglu hocamıza bir danışalım imei konusunda bilgim yok maalesef BL Kilidi açıksa olur zatenTayvan romu nasıl yükleyebilirim. Dirençli de IMEI silinir mi. BL açık.