Yardım Server Kayıt Yapılmış Cihazda Bootloader Açılır mı?

H.kadioglu28

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11

ReQo2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
11
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye

bu şekilde direnç değişimi var mı kontrol edin. 'Plakalar uçtu' dan kasıt nedir? orjinal imeiler mi geri geldi?
evet orjinal imeiler sürekli geri geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gönderdiğiniz rehberdeki yere girdim. Ese Memory Total yazan kısımda kırmızı renkli bir 0 (sıfır) var. Onun dışında kırmızı renkli bir şey yok.

H.kadioglu28

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
H.kadioglu . Cihazı yarın göndereceğim, iade ya da tekrardan kayıt işlemi olacak. bu durumda nasıl bir yol izlememi önerirsiniz
Sizin bilgisayarda yapılamayıp gelince yapılacak işlem nedir acaba? Şahsen kendi bilgisayarımda yapabileceğim her işlemi uzaktan sizin bilgisayarda yapabilirim. Saçma durumlar.
Direnç değişimi falan var mı?
Bilgisayarda .bin uzantılı ortalama 2 kb minik bir dosya ilemi yükleme yapıyorlar? Öyle ise o dpaya duruyor mu?

baran452428

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Bugün cihaz elime ulaştı. ''Server kayıt, sıfırlama sorunsuz'' dendi, cihazı sıfırladım plakalar uçtu. Uzaktan bağlantı ile bir çok kez plaka yazıldı fakat her sıfırlamada geri silindiler. Yarın cihazı kendilerine geri göndermemi, kontrollü bir şekilde tekrardan kayıt yaptırılacağını ya da istenirse para iade yapılabileceği söylendi. Bu arada cihaz küçük olmasından kaynaklı mı ya da çok sıfırlama yaptığımdan kaynaklı mıdır bilemiyorum cihaz çok ısınıyordu. Pil döngüsü 334 ve Pil Sağlığı %94. Yerimde olsanız ne yapardınız?..
Hocam sıfırlama da gidiyorsa server değil direnç kayıtlıdır + ısınıyor diyorsunuz buda direnç kayıttan sonra çıkan sorunlardan biridir şüpheli yani

ReQo2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
11
Sizin bilgisayarda yapılamayıp gelince yapılacak işlem nedir acaba? Şahsen kendi bilgisayarımda yapabileceğim her işlemi uzaktan sizin bilgisayarda yapabilirim. Saçma durumlar.
Direnç değişimi falan var mı?
Bilgisayarda .bin uzantılı ortalama 2 kb minik bir dosya ilemi yükleme yapıyorlar? Öyle ise o dpaya duruyor mu?
Evet, .bin uzantılı ufak boyuta sahip bir dosya ile yaptılar. Dpa dediğiniz ne bilmiyorum

Direnç değişimi durumu ise, yukarda belirttim hocam. gönderdiğiniz rehberdeki yere girdim. Ese Memory Total yazan kısımda kırmızı renkli bir 0 (sıfır) var. Onun dışında kırmızı renkli bir şey yok.

H.kadioglu28

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Evet, .bin uzantılı ufak boyuta sahip bir dosya ile yaptılar. Dpa dediğiniz ne bilmiyorum

Direnç değişimi durumu ise, yukarda belirttim hocam. gönderdiğiniz rehberdeki yere girdim. Ese Memory Total yazan kısımda kırmızı renkli bir 0 (sıfır) var. Onun dışında kırmızı renkli bir şey yok.
Hardware version kısmı yeşil MP ise direnç yoktur. Dosya duruyor mu? Demek istemiştim. İmla hatası olmuş

H.kadioglu28

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Evet, MP yazısı yeşil renkte. Ayrıca evet, dosya bende duruyor.
Siz işlemi yapan kişiye dosyayı yükledikten sonra 'store efs' işlemini yapmasını söyleyin. Bu şekilde sıfırlamada imei silinmemesi lazım.

ReQo2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
11
Siz işlemi yapan kişiye dosyayı yükledikten sonra 'store efs' işlemini yapmasını söyleyin. Bu şekilde sıfırlamada imei silinmemesi lazım.
hocam sanırım yapmıştı ama işe yaramamıştı

bu durumda ne yapılması gerekiyor? H.kadioglu