Soru Server kayıt ile yazılımsal kayıt farkı

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.9.0
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro+ 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese hayırlı günler, iyi forumlar. Server kayıt - Cpid kayıt - yazılımsal kayıt, bu 3'ünün farkı nedir? Bazı telefonlara yazılımsal kayıt yapılıyor uygun fiyata, bazı telefonlara server kayıt yapılıyor dolar cinsinden ve normal yazılımsal kayıta göre 2-3 kat daha pahalı ama sonuç olarak hepsi yazılımsal olarak yapılıyor diye biliyorum, temelde bunların farkı nedir ve aradaki fiyat farkı niye bu kadar fazla?

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
3 seçenek yok 2 seçenek var
Server ve yazılımsal kayıt.
Server kayıt sim2 olur sadece. Bu cihazda yazılımsal kayıt mantıklı çift olur güncelleme sıfırlama yapılır
Hocam merhaba Server kayıt sim 2 olur demişsiniz sadece sim 1 e imei atılırsa ne olur..?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam merhaba Server kayıt sim 2 olur demişsiniz sadece sim 1 e imei atılırsa ne olur..?
Çift simde olur. Ücreti yüksek tabiki.
Tek sim server kayıtlarda sim1 4 ay yasal süre dolana kadar kullanılabiliyor

Oyla:

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
H.kadioglu üstad selamlar server kayit yapılmış cihaz var elimde redmi 13 güncelleme geliyor ama sorun oluştu diyerek yükleme yapamıyorum manuel mi flash veya twrp üzerinden mi güncelleme yapmak gerekiyor server kayıtlı cihazlarda acaba?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
H.kadioglu üstad selamlar server kayit yapılmış cihaz var elimde redmi 13 güncelleme geliyor ama sorun oluştu diyerek yükleme yapamıyorum manuel mi flash veya twrp üzerinden mi güncelleme yapmak gerekiyor server kayıtlı cihazlarda acaba?
hayır oto yapar güncellemeyi. yapmıyorsa işleminiz hatalıdır.

Oyla:

Msuha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
6
Hocam merhaba 15 gün önce xioami 14t aldım.server kayıt yapıldı.yalniz uyarı mesajı geldi telefon kapanacaktı diye.telefonun arkasında yazan imeilerle telefonun ayarlarında görünen imeiler farklı.ve daha ilginci uyarı mesajında gelen imei hepsinden farklı.ve anlamadım yardımcı olirmusunuz.
Not.hat sim1 de takılı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam merhaba 15 gün önce xioami 14t aldım.server kayıt yapıldı.yalniz uyarı mesajı geldi telefon kapanacaktı diye.telefonun arkasında yazan imeilerle telefonun ayarlarında görünen imeiler farklı.ve daha ilginci uyarı mesajında gelen imei hepsinden farklı.ve anlamadım yardımcı olirmusunuz.
Not.hat sim1 de takılı
*#06# yapınca çıkan imeilere mesaj gelmediyse dikkate almayın. Oradaki imeiye mesaj gelirse yeniden atılması gerekir. btk kayıtsız bir cihaz ile ilişkilendirip size de msj gönderebilir. Bu sürekli olan bir şey dir.

Oyla:

Msuha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
6
*#06# yapınca çıkan imeilere mesaj gelmediyse dikkate almayın. Oradaki imeiye mesaj gelirse yeniden atılması gerekir. btk kayıtsız bir cihaz ile ilişkilendirip size de msj gönderebilir. Bu sürekli olan bir şey dir.
Anladım teşekkür ederim hocam saygilar

Oyla:
Üst Alt