- Adım
- sami
- Cihazım
- Xiaomi Mi Mix 3
- Konular
- 24
Hocam hızlı şarj oluyor anlamında...Daha önceden bildiğimiz hızlı şarj, turbo şarj, yavaş şarj gibi şarj uyarılarına bir yenisi daha mı eklendi poco x3 nfc seri şarj oluyor.
Büyük ihtimal cihazınızın orjinal seri numarası değiştirilmiş, seri numarası sisteme yakalandığı için seri şarj özelliği aktif olmuş, yakında yavaş yavaş diğer özellikleri de kapanac
söylediklerin çok saçma uzaktan yakından hiç bir ilgisi yok.Büyük ihtimal cihazınızın orjinal seri numarası değiştirilmiş, seri numarası sisteme yakalandığı için seri şarj özelliği aktif olmuş, yakında yavaş yavaş diğer özellikleri de kapanacaktır.
Dipnot: İronidir.
Çeviri hatası hocam bu, bir sorun değil. Yazılım telefonun hangi tip şarj aleti veya hangi gerilimde şarj olduğunu göstermek için bu tür değişkenler kullanıyor. Örneğin kablosuz şarj, ters şarj, yavaş şarj vb. için de bu tür değişkenler tanımlanır. Rom için bir dil desteği eklendiğinde de bu değişkenler o dile çevrilir. Veya bir tema yüklediğinizde de geliştiricinin çevirisine göre görünür. Normal bir durum, sorun teşkil etmiyor.YD Mi 11T var. Turbo şarj yerine şöyle yazı geldi fişe takınca. Telefonu kapattım, açtım. 29 gibi doluydu sanırım. Tekrar fişe taktım bu sefer turbo yazdı. Aradan zaman geçti, ekranı uyandırdım, yine seri şarj yazısı vardı. Sebebini bilen var mıdır?