Haber Selfie Odaklı Xiaomi Telefonu Mi CC9e'nin Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi'ye ait garip isimli bir akıllı telefon, özellikleriyle beraber ortaya çıktı.

Fiyat/performans bakımından fazlasıyla kullanışlı akıllı telefonlar piyasaya süren Xiaomi, akıllı telefon sektöründe her geçen gün daha da fazla pazar payına sahip olmaya devam ediyor. Bugün Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da ortaya çıkan bazı bilgilere göre ise Xiaomi, Mi CC9e model adına sahip bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir



M1904F3BC model numarasıyla ortaya çıkan akıllı telefonun özellikleri de belli oldu. 6,3 inçlik HD+ IPS LCD nokta çentikli ekrana sahip olan Mi CC9e'nin arka tarafında 3B tasarımlı bir cam bulunuyor. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 710 veya 712 yonga setinden alması beklenen akıllı telefon, 32 MP çözünürlüğünde bir ön kameraya sahip olacak.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi'nin orta segmente hitap eden yeni akıllı telefonunun arka tarafında; 48 MP, 8 MP ve 13 MP olmak üzere toplam 3 adet kameradan oluşan bir kamera modülünün bulunacağı belirtilirken cihazın 3.300 mAh bataryayı bünyesinde barındıracağına dair de not düşülüyor. Cihazın tanıtım tarihi veya fiyatı hakkında ise ne yazık ki herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Kaynak-Webtekno
 

resulltan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Meslek
Ptt Dağıtıcı
Konum
Gaziantep
Katılım
26 Mayıs 2015
Konular
8
Mesajlar
97
Tepkime puanı
33
Puanları
18
Mi9e ye ne gerek var se şu var t şu var sanki abartmiyor mu Xiaomi ???
 
Üst Alt