Sohbet Selamlar

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Hocam merak ettiğim bir soru var
Bi ara tüm operatorlerin aynı baz istasyonunu kullandığı söylentisi çıktı? Ardından türkcell reklamında baz istastonlarında döner anten teknolojisini kullanan tek operator biziz dedi.
Ne düşünüyorsun bu konu hakkında

hocam tum operatorlerin ayni baz istasyonunu kullanmasi mumkun degil. oyle bir sistem yok su an icin.sadece avm otel tarzi buyuk yerlerde 10-15 mt de bir indoor anten dedigimiz antenlerin montaji yapilir bina genelinde kapsama icin.yuzlerce binlerce anten ve rf kablosu cekilir.operatorler kendi cihazlarini ve sistem odalarini kurup sadece anten sistemini ortak olarak kullanirlar.
döner anten konusunda en azindan istanbulda aktif calisan yok .ama netas aselsan ortakliginda turkcell sahalarinda test edildigini biliyorum.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
hocam tum operatorlerin ayni baz istasyonunu kullanmasi mumkun degil. oyle bir sistem yok su an icin.sadece avm otel tarzi buyuk yerlerde 10-15 mt de bir indoor anten dedigimiz antenlerin montaji yapilir bina genelinde kapsama icin.yuzlerce binlerce anten ve rf kablosu cekilir.operatorler kendi cihazlarini ve sistem odalarini kurup sadece anten sistemini ortak olarak kullanirlar.
döner anten konusunda en azindan istanbulda aktif calisan yok .ama netas aselsan ortakliginda turkcell sahalarinda test edildigini biliyorum.

Kıymetli bilgilerin için teşekkür ediyorum cihazın hayırlı olsun cihaz hakkında her hangi bir yardım alman gerekirse (rom,root, bl kilidi, fasrboot...) buradayım
Iyi forumlar

Üst Alt