- Adım
- ATLAS
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Meslek
- Youtuber
- Konular
- 7
Selam arkadaşlar 34 yaşındayım asgari ücret ile çalışmaktaydım 1.5 yıldır işsiz kaldım ve halada öyle. YouTube kanalım dan gelir elde ediyordum azda olsa bana yetiyordu.
Ürettiğim içerikler;
Adobe After Effects,
Adobe Premier,
Adobe Photoshop,
Adobe Fireworks,
Adobe Dreamweaver... Ve daha fazlası.
Kullanım ve dizi ve film sahnelerindeki efektler.
Web tasarım ve HTML CSS eğitimi.
Dinamik siteler PHP kodlama, popüler wordpress altyapısına tema yapımı.
Uzun bir süredir soğuk kaldım ve kendimi kötü hissettim. Kanalımın kapanması beni etkiledi ve bilgisayarıma kadar sattım. Mobil tarafında birşeyler yapmak istiyorum şuan o enerji yok denecek kadar az uzun yıllar Apple kullanıcısı olarak yeni bir cihaz olan Poco X3 yurt dışı cihaz aldım.
Pubg mobile oynuyorum, cihazım iPad mini 5 video veya tasarımlarımda kullandığım yazılımlar, lumafusion ( video edit ) affinity photo ( Adobe photoshopun alternatifi ) şuan yeni bir kanalım var ve pek abonemde yok açıkçası. Sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atabilirsiniz oyun hakkında olabilir, efekt edit hakkında olabilir veya iPad, poco x3 hakkında olabilir.
Bu arada lol wildrifti beklemekteyim 10 Aralık Türkiye açık beta geliyor beta kullanmayı sevmem aslında ama indirebilirim. Birlikte oynayabiliriz.
Ürettiğim içerikler;
Adobe After Effects,
Adobe Premier,
Adobe Photoshop,
Adobe Fireworks,
Adobe Dreamweaver... Ve daha fazlası.
Kullanım ve dizi ve film sahnelerindeki efektler.
Web tasarım ve HTML CSS eğitimi.
Dinamik siteler PHP kodlama, popüler wordpress altyapısına tema yapımı.
Uzun bir süredir soğuk kaldım ve kendimi kötü hissettim. Kanalımın kapanması beni etkiledi ve bilgisayarıma kadar sattım. Mobil tarafında birşeyler yapmak istiyorum şuan o enerji yok denecek kadar az uzun yıllar Apple kullanıcısı olarak yeni bir cihaz olan Poco X3 yurt dışı cihaz aldım.
Pubg mobile oynuyorum, cihazım iPad mini 5 video veya tasarımlarımda kullandığım yazılımlar, lumafusion ( video edit ) affinity photo ( Adobe photoshopun alternatifi ) şuan yeni bir kanalım var ve pek abonemde yok açıkçası. Sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atabilirsiniz oyun hakkında olabilir, efekt edit hakkında olabilir veya iPad, poco x3 hakkında olabilir.
Bu arada lol wildrifti beklemekteyim 10 Aralık Türkiye açık beta geliyor beta kullanmayı sevmem aslında ama indirebilirim. Birlikte oynayabiliriz.
Son düzenleme: