Sıfır paneller maalesef LG olarak geliyor hocamHocam parmak izi çalışan mi5s ekranına 550 tl demişsiniz ancak birkaç sorum olacak eski parmak izi sensörü 250 tl lik olanda çalışmaz mı ? Çünkü parmak izi sensöründe problem yok ve takacağınız ekran jdi mi yoksa lg mi biliyorsunuz lg lerde hayalet ekran sorunu var bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam sadece içteki ekranı jdi ile değiştirme şansımız var mı ? Bıktım bu hayalet ekran sorunundan çünkü fiyat benim için biraz fazla geliyor telefonda güzel yenisi alma imkanımda yok nasıl bir çözüm önerirsiniz hocam ?Sıfır paneller maalesef LG olarak geliyor hocam
Parmak izi sensörü ultrasonik olduğu için eski ekrandan sökülemiyor hocam. Sökülebilse de randıman vermiyor
Maalesef hocamHocam sadece içteki ekranı jdi ile değiştirme şansımız var mı ? Bıktım bu hayalet ekran sorunundan çünkü fiyat benim için biraz fazla geliyor telefonda güzel yenisi alma imkanımda yok nasıl bir çözüm önerirsiniz hocam ?
Denedim hocam ancak bazı oyun ve uygulamalara onu kapatmadan giremiyorsunuz ve uygulamanın içerisinde otomatik kapanma açılma var ancak her uygulamayı oyunu desteklemiyor bende mecbur kapatıp giriyorum çıkınca her taraf hayalet ekran. Gecenin bu vaktinde ilgilendiğiniz için çok sağolun hocamMaalesef hocam
Mağaza da ghostscreen uygulaması vardı
Onu denediniz mi
Anladım hocam maalesef farklı bir çözümü yokDenedim hocam ancak bazı oyun ve uygulamalara onu kapatmadan giremiyorsunuz ve uygulamanın içerisinde otomatik kapanma açılma var ancak her uygulamayı oyunu desteklemiyor bende mecbur kapatıp giriyorum çıkınca her taraf hayalet ekran. Gecenin bu vaktinde ilgilendiğiniz için çok sağolun hocam