Yardım Security uygulaması içinde root access seçeneği

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stable Rom 9.6.3.0
Telefon Modeli
Red mi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, 7 de root access özelliği vardı security içinde şimdi bulamıyorum. Farklı bir yerde mi yoksa o özelliği kaldırdılar mı. Hiç bir yerde bulamadım konuyu da seçenekle ilgili birşey de bulamadım. Kısacası nasıl root atabilirim türkçe yapmak istiyorum onun için gerekli. Telefon red mi5 plus stable rom var

ghostdawis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Xiaomi
Konular
3
root için bootloader kilidi açıksa twrpden supersu ya da magisk flashlamalısın. forumda bolca anlatım mevcut. her cihazda aynıdır. twrp dosyası farklıdır. onu da google da aratarak bulursun.

Oyla:

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
root için bootloader kilidi açıksa twrpden supersu ya da magisk flashlamalısın. forumda bolca anlatım mevcut. her cihazda aynıdır. twrp dosyası farklıdır. onu da google da aratarak bulursun.
Dışarıdan root yapmayı biliyorum zaten telefonun kendi içinde hani var ya root kilidi onu açmak için izin istiyorsun falan ondan bahsediyorum arkadaşım. Yine de teşekkür ederim. Konuyla ilgisi olan başka biri var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dışarıdan root yapmayı biliyorum zaten telefonun kendi içinde hani var ya root kilidi onu açmak için izin istiyorsun falan ondan bahsediyorum arkadaşım. Yine de teşekkür ederim. Konuyla ilgisi olan başka biri var mı acaba

Oyla:
Üst Alt