Yardım Sebekem de sıkıntı var

Ferobaba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fero
Cihazım
Xioami redmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6
Telefon Modeli
Redmi 8 note
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ben cihazı ortalama 2 ay falan oldu ilk aldığım sıralar da SMS göndermede çok geç gönderiyordu yaklaşık bir saat içinde gönderiyordu sonradan düzeldi ama smdi de arama yapınca geç düşüyor telefon artı beni arayanlar bana ulaşamıyor bir diğer husus ise internet. 4.5 G iken iki gündür sadece E de çekiyor 4.5 G ye geçmedi hala da öyle devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hattınız nedir, bir de android 10 mu şu anki yazılım, temiz kurulum yapıp tekrar kontrol ediniz,başka bir sim yuvası varsa orda deneyin, kullandığınız operatör dışındaki bir sim kartını deneyiniz

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Volte açıksa kapatıp deneyin, imei işlemi yapıldı ise tekrar işi bilen birisine yaptırın...

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhabalar ben cihazı ortalama 2 ay falan oldu ilk aldığım sıralar da SMS göndermede çok geç gönderiyordu yaklaşık bir saat içinde gönderiyordu sonradan düzeldi ama smdi de arama yapınca geç düşüyor telefon artı beni arayanlar bana ulaşamıyor bir diğer husus ise internet. 4.5 G iken iki gündür sadece E de çekiyor 4.5 G ye geçmedi hala da öyle devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim
Hocam kullandığınız cihazda IMEI işlemi var mı ?

Oyla:
Üst Alt