Yardım Şebeke

Alper08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Caspervia m1
Konular
6
Merhaba arkadaşlar mi max almayı düşünüyorum. ama bu opertorlerin bazı bantlarının desteklenmedigini bazı kullanıcıların 4 g bağlantısının çekmediği gibi şikayetler yazdığını okudum bu konuda kararsızım bana problem çıkartır mi ?

Forumda şebeke ile ilgili arama yaptım ama bu konuda tam bir çözüm ya da bilgi bulamadım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi Max ve pek çok Çin merkezli üretici telefonuna B20 yani 800Mhz bandı bulunmamaktadır. Ülkemizde bu bandı Vodafone ağırlıklı olarak kırsal bölgelerde kullanıyor dolayısıyla şehir merkezinde yaşamıyorsanız ve Vodafone kullanıyorsanız evet 4G kullanımında sorun yaşamanız olasıdır.

Oyla:

Alper08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Caspervia m1
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Max ve pek çok Çin merkezli üretici telefonuna B20 yani 800Mhz bandı bulunmamaktadır. Ülkemizde bu bandı Vodafone ağırlıklı olarak kırsal bölgelerde kullanıyor dolayısıyla şehir merkezinde yaşamıyorsanız ve Vodafone kullanıyorsanız evet 4G kullanımında sorun yaşamanız olasıdır.
Cevap icin tesekkurler. Peki bu sebeke bandi destekleme olayi yazilimsal mi yoksa donanimsal bir olay mi?

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cevap icin tesekkurler. Peki bu sebeke bandi destekleme olayi yazilimsal mi yoksa donanimsal bir olay mi?

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

800 bandı için donanımsal hocam, yazılımla açılamıyor...

Oyla:
Üst Alt