Yardım Şebeke sorunu

enesssg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Rdmi nte 12p 5g
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar redmi note 12 pro 5g var birisiyle konuşurken bir anlık sessizlik oluşuyor oradan anlıyorum sesim gitmiyor onlarında gelmiyor koskoca başkent Ankara da bile çekmiyor telefona hiç bir işlem yapılmadı distribütör garantili diye aldık yanlış hatırlamıyorsam ptt avm den konuşurken sabit durmak zorunda kalıyorum telefonu sol elimden sağ elime geçerirken bile sıkıntı oluyor

Emrah_d

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6 128 Srmk
Meslek
Mekanik Tasarım
Konular
4
Eğer hattın Türk Telekomsa 2 eylülden itibaren ciddi bir sorun var Ankara civarında. Şebeke çekim gözüküyor 4.5 yazısı vs var ama hat yok arama aranma ve internete giriş yapılamıyor çok sık kopma oluyor.

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Merhabalar arkadaşlar redmi note 12 pro 5g var birisiyle konuşurken bir anlık sessizlik oluşuyor oradan anlıyorum sesim gitmiyor onlarında gelmiyor koskoca başkent Ankara da bile çekmiyor telefona hiç bir işlem yapılmadı distribütör garantili diye aldık yanlış hatırlamıyorsam ptt avm den konuşurken sabit durmak zorunda kalıyorum telefonu sol elimden sağ elime geçerirken bile sıkıntı oluyor
Cihaz yurtdisi cin cihazi band20 yok bu sebeple bu sorunu hep yasarsin bende kullandim cozumunu bulamadim boyle cihazlari yd veya distributor garantili almak arasinda fark yok ayni cihaz

Ancak 1 kullanici çin romu kurduktan sonra duzeldigini soylemisti denemedim bilmiyorum

enesssg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Rdmi nte 12p 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer hattın Türk Telekomsa 2 eylülden itibaren ciddi bir sorun var Ankara civarında. Şebeke çekim gözüküyor 4.5 yazısı vs var ama hat yok arama aranma ve internete giriş yapılamıyor çok sık kopma oluyor.
Vodafone ve evet Ankaradayım üniversite için ama memleketimde de aynı sorun var her yerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz yurtdisi cin cihazi band20 yok bu sebeple bu sorunu hep yasarsin bende kullandim cozumunu bulamadim boyle cihazlari yd veya distributor garantili almak arasinda fark yok ayni cihaz

Ancak 1 kullanici çin romu kurduktan sonra duzeldigini soylemisti denemedim bilmiyorum
Teşekkür ederim

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Vodafone ve evet Ankaradayım üniversite için ama memleketimde de aynı sorun var her yerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim
Belirtilmiş olduğu üzere bu cihazın garantilisi yoktur ve çin cihazlarını internet üzerinden direnç işlemi yapıp satmaktadırlar.

enesssg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Rdmi nte 12p 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Çözümü nedir direnç işlemini mi kaldırmak lazım insanı bezdiriyor
Bazen yanlış işlemlerden dolayı şebeke de sorunlar yaşanmaktadır.

Fastboot rom yükleyip deneyebilirsiniz.
Doğru işlem de yapılmamış olabilir.

Üst Alt