Yardım Şebeke Sorunu

muratmre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi11t
Konular
0
Merhaba 12 T Pro cihazımda şebeke ile alakalı sorun yaşıyorum Telefonu ilk Aldığımda hattımı Sim2 ye takmışım 90 gün mesajı geldi. Kullanmaya devam ederken bir ara şebeke gitti Sim1 e geçtim tekrar şebeke gitti sim2 ye geçtim. Ancak Sim1 IMEI için yasal uyarı mesajı gelmedi. Şimdi Sim2 yasal süresi bittiği için şebekem gitti. Sim1 i kullanamıyorum. Bunun için yardımcı olabilecek arkdaş var mı

Snlsenoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şenol
Konular
11
Merhaba 12 T Pro cihazımda şebeke ile alakalı sorun yaşıyorum Telefonu ilk Aldığımda hattımı Sim2 ye takmışım 90 gün mesajı geldi. Kullanmaya devam ederken bir ara şebeke gitti Sim1 e geçtim tekrar şebeke gitti sim2 ye geçtim. Ancak Sim1 IMEI için yasal uyarı mesajı gelmedi. Şimdi Sim2 yasal süresi bittiği için şebekem gitti. Sim1 i kullanamıyorum. Bunun için yardımcı olabilecek arkdaş var mı
Konuda çözümü yazdık hocam, direnç kayıt gerekiyor. Başka türlü de çözüm yok ne yazık ki.

Solak17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
19
Bilgi verir misiniz nerde attırdınız
Dirençle atıldı hocam zaten, Mehmet diye bir arkadaşa İstanbul da IMEI attırdım. Şuan bir sorun yaşamıyorum 1 ayı geçti. İstersen özelden yaz iletişim bilgilerini vereyim.

Mi 12T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt