Soru Şebeke sorunu ve WhatsApp probleminin Çözümü

blackboyz26

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gerekli
Cihazım
mi mix2
Konular
1
Arkadaşlar selamlar mi17 promax kullanıcısı olarak yaşadığım birkaç promlem oldu burada sizlere yaşadığım problemleri ve çözümleri paylaşacağım.Baslamadan önce kendi kullandığım rom 3.0.315.0 eu sürümüdür.

1. WhatsApp kişilerin kayıtlı olduğu halde sadece numaraları görünmesi problemi.

Çözüm: Ayarlar-uygulamalar-Uygulamari Yönet bölümünde WhatsApp uygulaması bulup izinler bölümünde tüm izinleri aktif ettim.Ayrica burada en önemli kısım izinler bölümünde bulunan kişiler kısmına bastigimizda açılan menüde Boş mesajları iade et seçeneği kesinlikle kapalı olacak.

2. Aramalarda görüşme esnasında sesin bir anda kesilmesi.

Çözüm: Başta ben Türk Telekom hattına sahibim sorun tamamen 5g volte aktifken oluşuyor basit çözümü konuşma esnasında ses kesildiginde hoparlöre geçiş yaparsak anlık düzeliyor yada hattınızı 4.5g de sabit kalip sorun yasamassiniz.Ama
Kesin çözüm şöyle volteyi devre dışı bırakmak volte yi nasıl devre bırakıcaz.
Arama bölümünde
*#*#86583#*#* yazdıktan sonra ekranda şöyle bir uyarı alacağız Volte Carrier check was dissabled yazısı çıkacak daha sonra Ayarlar-Mobil ağlar -Sim1 veya sim2(hattınızın takılı olan yuvası) seçip açılan menüde Volte kullan bölümü olacak tiki kapatiyoruz bu kadar.

3. Bazı uygulamalarda hesap girişi yapamama sorunu örnek ben Instagram girişi bir türlü yapmamıştım. Sürekli kullanıcı id şifre bölümünde takılı kalıyordu.

Çözümü: Instagram uygulamasının daha eski bir sürümünü internetten APK olarak indirip kurdum giriş yapabilirim daha sonra Google Play'den güncellemesini yaptım sorun ortadan kalktı.

Üst Alt