Yardım şebeke problemi

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.6.0 UNCTWXM
Telefon Modeli
xiaomi 14
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar geçen hafta xiaomi 14 yurtdışı aldım çakma bir çin romu vardı bende az önce taiwan rom hyperos yükledim ve şebeke gitti sim kartı görüyor fakat şebeke yok acil yardım lütfen, farklı bir rom yüklersem rusya yada endonezya düzelir mi veya sizin çözüm öneriniz nedir?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Cihazınız çin versiyon sanırım. Çin telefona global rom yüklerseniz sebeke ve kamera çalışmaz.. Çin romu yükleyin.. Yada çin altyapılı custom rom yükleyin..eu rom yükleyebilirsiniz örneğin

Oyla:

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız çin versiyon sanırım. Çin telefona global rom yüklerseniz sebeke ve kamera çalışmaz.. Çin romu yükleyin.. Yada çin altyapılı custom rom yükleyin..eu rom yükleyebilirsiniz örneğin
evet hocam çin cihazı, taiwan yükledim olmadı, endonezya yükledim olmadı eski sürüm çin romuna döndüm ama bu seferde tüm google servisleri ve türkçe dil gitti. Tamirciye verdim rom yüklemesi için, hindistan romunda şebeke sorunu olmuyormuş o yüzden hindistan romu atacak inşallah olur olmazsa eu roma yüklemeye bakacam artık. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazın ce sertifikalı mı?
Hayır CE sertifikası yok. Çin telefonu

Oyla:

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
EU rom a baktım MİFİRM sitesinden yalnızca iki tane rom görünüyor hybrid yazıyor acaba onu yüklesem bu şebeke sorunu gider mi ?

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
evet hocam çin cihazı, taiwan yükledim olmadı, endonezya yükledim olmadı eski sürüm çin romuna döndüm ama bu seferde tüm google servisleri ve türkçe dil gitti. Tamirciye verdim rom yüklemesi için, hindistan romunda şebeke sorunu olmuyormuş o yüzden hindistan romu atacak inşallah olur olmazsa eu roma yüklemeye bakacam artık. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır CE sertifikası yok. Çin telefonu
Ben bilerek Hindistan'da global rom olduğu için sonuç değişmez..size link veriyorum en güncel çin altyapili Türkçe destekli rom..bu romu yüklediğiniz de twrp ye de sahip olacaksınız.hemde kamera ve sebekeye.verdiğim dosyayı PC ye atın klasöre çıkartın cihazı fastboot modunda PC ye baglayin..dosyanın içinde bat uzantılı dosya var şuan aklıma gelmiyor adı çift tıklayın CMD ekranı açılacak ekranda soruda y n diye yanıt beklicek(hafızayı siliyimmi diyecek kesinlikle silin temiz kurulum yapın)y yazıp enter diyoruz romu yüklemeye başlar bitince yükleme cihaz kendiliğinden açılır.

Oyla:

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
Ben bilerek Hindistan'da global rom olduğu için sonuç değişmez..size link veriyorum en güncel çin altyapili Türkçe destekli rom..bu romu yüklediğiniz de twrp ye de sahip olacaksınız.hemde kamera ve sebekeye.verdiğim dosyayı PC ye atın klasöre çıkartın cihazı fastboot modunda PC ye baglayin..dosyanın içinde bat uzantılı dosya var şuan aklıma gelmiyor adı çift tıklayın CMD ekranı açılacak ekranda soruda y n diye yanıt beklicek(hafızayı siliyimmi diyecek kesinlikle silin temiz kurulum yapın)y yazıp enter diyoruz romu yüklemeye başlar bitince yükleme cihaz kendiliğinden açılır.
Aynen hindistan romuda sorunumu çözemedi. Çok teşekkür ederim hocam hemen indiriyorum romu inşallah işe yarar

Oyla:

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
Kardeş şebeke geldi çok çok teşekkür ederim, rom güzel ama bazı yerleri ingilizce daha, stabil eu rom bulmaya çalışacam tekrardan çok teşekkür ederim

Düzeltme: Kardeş rom çok çok iyi hergün yeni bir özellik keşfediyorum 😁

Son düzenleme:
Oyla:

KAWASAKİ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CAN
Cihazım
Note 13 pro+
Konular
0
Teknisyen arkadaşlarımızdan destek alabilirsiniz daha sağlıklı olur işinin ehli insanlardır

Oyla:
Üst Alt