- Adım
- Görkem
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 3
Mi 9 6/128 sahibiyim şebekem kesildi 2 simde de nasıl düzeltebilirim hiç bir bilgim yok bu konularda
İmei yüzünden değil mi?Sebebi bu hocam,BTK tarafından cihaz gelen ve giden aramalara kapatılmış.
Evet hocam,IMEI yüzünden.Bootloader kilidiniz açık olmaması ayrı bir sorun kilit için Zenex hocamla iletişime geçebilirsiniz.İmei yüzünden değil mi?
Eski kullanmadığım telefonun imeisini yapsam bir sorun yaşar mıyım?
Hocam benimde bir sorum olacak bende tahmini 3 ay önce imei attırdım.15 20 gün önce banada aynı mesaj geldi.Ayarlardan IMEI (SİM YUVASI 1) yazan yerde birşey yazmıyor 2'de yazıyor.Mesajda yazan IMEI numarası 2.de yazan değil bir sorun olurmu?Evet hocam,IMEI yüzünden.Bootloader kilidiniz açık olmaması ayrı bir sorun kilit için Zenex hocamla iletişime geçebilirsiniz.
bootloader kilidini daha yeni duydum internetten araştırdım açacağım kilidi.Evet hocam,IMEI yüzünden.Bootloader kilidiniz açık olmaması ayrı bir sorun kilit için Zenex hocamla iletişime geçebilirsiniz.
Şebeke Kapalı ise siz acamassiniz bootloader kilidini yetkili hesap lazım zenex ile iletişime gecinbootloader kilidini daha yeni duydum internetten araştırdım açacağım kilidi.
bu sorunun cevabı forumda yasak hocam..bootloader kilidini açtım imei'yi nasıl değiştireceğim?
70-100tl fiyatla yaptırabilirsinizbootloader kilidini açtım imei'yi nasıl değiştireceğim?