Yardım SD kart erişim izni

İDRİS USLU

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İdris
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 5 pro kullanıyorum . Telefondan SD karta bir şey taşımak istiyorum veya silmek istiyorum ama SD karta erişim izni verin diyor. Fotoğraftaki adımları Teker teker uyguluyorum ama yine aynı uyarı çıkıyor yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca bootloader açık mı kapalı mı diye soruyor forumda o ne anlama geliyor bootloader kilidi nedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Kardeş ayrıca rom filan nedir
Rom bir nevi yazılım stok ve custom diye iki ye ayrılır stok orijinal yazılım custom ise 3. Kişilerin yaptığı yazılım rom yüklemek istiyorsanız orta seviye bir bilginiz olmalı yanlış bir işlemde en kötüsü cihaz hurdaya çıkabilir

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Gerek varmı sen ne kullanıyorsun
Görsel olarak şöyle ben orijinal kullanıyorum eksikleri var ama riske girmek istemiyorum her ne kadar usta olsanda gereksiz bir hata yüzünden cihaz kullanılamaz hale gelebilir

Oyla:

Fobc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fadime kahra
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Sorunun cevabı ayarlardan geliştirici seçenekleri en altta bir yerde harici depolamaya verileri yazmaya izin veri açıyoruz olmazsa es dosya yöneticisi tavsiyem prosu tabi
Resim:
Peki bu redmi note 7 nerede bulamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinizi yaptım yine aynı hatayı veriyo
Ayarı yaptık tan sonra telefonu yeniden başlatın işe yarıyor yoksa olmadı bende de aynı sorun vardı buradan size verilen cevaplardan yola çıkarak yaptım ama ayarı yaptıktan sonra telefonu aç kapa yapmazsanız ise yaramiyor

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt