Soru Scarlett v4

ozan1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Aşçı
Konular
29
Çok teşekkür ederim hocam
Önereceğiniz başka rol mevcutmu hocam note 10 pro için hızlı olsun şarji biraz idare etsin dediğiniz rom varmı önerirseniz sevinirim

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Önereceğiniz başka rol mevcutmu hocam note 10 pro için hızlı olsun şarji biraz idare etsin dediğiniz rom varmı önerirseniz sevinirim
crdroid yükleyin hocam eğer Aosp kullanabiliyorsaniz

ozan1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Aşçı
Konular
29
crdroid yükleyin hocam eğer Aosp kullanabiliyorsaniz
Şuan Alphadroid deyim ama. Bluetooth kulaklık sesi çok az geliyor kıyıda çok güzel ama aospta çok az bunu nasıl çözebiliriz

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Şuan Alphadroid deyim ama. Bluetooth kulaklık sesi çok az geliyor kıyıda çok güzel ama aospta çok az bunu nasıl çözebiliriz
playstore da ses yükseltici programlar var onlardan deneyebilirsiniz hocam equalizer diye aratın.Bu arada alphadroid nasıl sarj süresi falan bende bi denemek istiyorum

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
hocam eski sürüm dönerim derseniz miui 12.5.5 önerebilirim onun dışında aosp seviyorsanız Pixelage, LineageOS, PixelOS ve AxionAOSP deneyebilirsiniz, miui-hos olsun isterseniz eski sürüm miui kurmak yerine luffy Hos1 kurabilirsiniz gerçekten batarya olsun performans olsun iyi rom yapıyor luffy

Hos luffy :

11.1_6 miui orangefox ile kurabilirsiniz hocam

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
hocam eski sürüm dönerim derseniz miui 12.5.5 önerebilirim onun dışında aosp seviyorsanız Pixelage, LineageOS, PixelOS ve AxionAOSP deneyebilirsiniz, miui-hos olsun isterseniz eski sürüm miui kurmak yerine luffy Hos1 kurabilirsiniz gerçekten batarya olsun performans olsun iyi rom yapıyor luffy

Hos luffy :

11.1_6 miui orangefox ile kurabilirsiniz hocam
alphadroid yukledim sarj ve sistem cok iyi..

aslında bu romuda deneyesim varda.. tabiri caiz se attan inip eşeğe binmekte istemiyorum. 2 si arasında kalsanız hangisi diye sorsam :)

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1

aslında bu romuda deneyesim varda.. tabiri caiz se attan inip eşeğe binmekte istemiyorum. 2 si arasında kalsanız hangisi diye sorsam :)
hocam foruma bakamayınca geri dönüş yapamıyorum kusura bakmayın, yaklaşık 1 hafta olmuş ama yinede cevaplayayım; sanırım sizde tecno cihaz vardı hocam o yüzden sweeti hobi olarak kullanıyorsunuz sahsen bende hobi olarak kullansam pek miui/hyperos kullanmazdım ve alphadroid de yeterince iyi bir rom hocam mm~~

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
hocam foruma bakamayınca geri dönüş yapamıyorum kusura bakmayın, yaklaşık 1 hafta olmuş ama yinede cevaplayayım; sanırım sizde tecno cihaz vardı hocam o yüzden sweeti hobi olarak kullanıyorsunuz sahsen bende hobi olarak kullansam pek miui/hyperos kullanmazdım ve alphadroid de yeterince iyi bir rom hocam mm~~
Tesekkur ediyorum hocam yorumuz icin:)

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21

Hala Alpha romda mısın hocam :)

Üst Alt