Yardım satış sonrası rezaleti

Sezayi Yılmaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezayi
Cihazım
Xiaomi RedMi N7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
5555444444111XJSJJJJXKKXJJX
Telefon Modeli
XİAOMİ REDMİ NOTE 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
istanbul dudullu vatan computer şubesinden 27/07/2019 tarihinde xiaomi redmi note 7 aldığımız cep telefonu arızalı olduğu için 30/07/2019 tarihinde yurtiçi kargo ile cep telefonumuzu evofone bilgi teknolojilerine gönderdik bugün 06/09/2019 tarihi olmasına rağmen hala telefondan bir bilgi gelmedi bizde hiçbir şekilde evofone ulaşamıyoruz paramızla rezil olmak bu olsa gerek gereğini yapılmasını ve tarafımıza bilgi verilmesini istiyorum

Son düzenleme:

Sezayi Yılmaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezayi
Cihazım
Xiaomi RedMi N7
Konular
1
Önce kendi dilinizi yazmayı öğrenin sonra isyan etmeyi öğrenin.
nasıl yapıcam ögrenmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşe
Azami tamir sürelerinin 20 iş günü olduğunu sanıyorum.
Telefon ederek süresi içerisinde derdinize çare bulamazlar ise ilgili tüketici hakem heyetlerine müracaat edeceğinizi söyleyin.
Bu arada tüketici haklarıyla ilgili kanuni mevzuatı da okumanızda yarar var.
kkür ederim bilgi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu f
Bu forum nasıl bir çözüm üretecek? Etkinlik yapıp üyelerle baskına mi gidelim?
bu firma ile ilgili birşey alacagınız zaman bilginiz olsun

Son düzenleme:
Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Arkadaşımız belliki bir sorun yaşıyor. Bu soruna bir öneride bulunmak yerine neden gırgıra vuruyorsunuz ? Burası Xiaomi'nin Türkiye resmi forumu olduğu için buraya yazmış olması gayet normal değil mi?
20 iş gününü geçtiği için tüketici haklarına başvurarak cihazınızın sıfırını veya para iadesini alabilirsiniz.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tepkiler biraz abartı olmuş... Lütfen dikkatli olalım arkadaşlar. Hatalı veya yanlış yazılmış olsa dahi diğer üyelerimize saygıyı elden bırakmamamız gerekli.

Daha önce iletişimde olduğumuz farklı firmalar ile yaşanan pek çok sıkıntıyı çözmüştük. Ancak Evofone ile maalesef iletişimimiz bulunmuyor dolayısıyla yardımcı olma şansımız da yok Sezayi Yılmaz

Arkadaşlarımız tavsiyelerini iletmişler zaten. Benim de tavsiyem aynı şekilde olacak. Öncelikle 444 21 18 numaralı telefondan firma ile iletişime geçmeyi bir deneyin ve durumu kendilerine iletin. Eğer çözüm üretilemezse tüketici hakem heyeti aracılığı ile sorununuzu giderebilirsiniz.

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Yasal mevzuatta cihazın serviste kalma süresi 30 işgünüdür.Bildiğim kadarıyla haftasonları yani cumartesi pazar hariç.30 işgününü geçen cihazlar da yasal haklarınızı kullanabilirsiniz mağduriyetinizi her anlamda belirten dilekçenizi tüketici hakem heyetine vermeniz yeterli olacaktır.Allah kolaylık versin.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yasal mevzuatta cihazın serviste kalma süresi 30 işgünüdür.Bildiğim kadarıyla haftasonları yani cumartesi pazar hariç.30 işgününü geçen cihazlar da yasal haklarınızı kullanabilirsiniz mağduriyetinizi her anlamda belirten dilekçenizi tüketici hakem heyetine vermeniz yeterli olacaktır.Allah kolaylık versin.
*süre 20 iş günüdür. :)

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Saçma sapan konulara yorum yazan kişiler kalkmış burda yardım yada bilgi almak için konu açan arkadaşla dalga geçiyor. Ayıp ya

Oyla:
Üst Alt