- Adım
- Tosun
- Cihazım
- Mİ 10T Pro
- Meslek
- Sys Support - IT
- Konular
- 92
Elimde kullanılmamış Redmi Note bulunmaktadır (4g değil)
teknik özelliklerini kısaca yazarsak
2gb ram ve 8 rom
mtk 6592 işlemci (8 çekirdek)
5,5inch ve HD (1280x720px) IPS ekranı var
2 sim kart ve 1 mini sd kart girişi bulunmakta.
beraberinde 3200mA lik 1 adet bataryası var.
antutu değeri 30-32k arasında çıkmakta. bu fark da şurdan geliyor. yüklediğiniz rom a bağlı bir değişkenlik. malum note3 ün değeri de 32k dır.
içerisindeki multi lang. rom u kendim yükledim. gelen romda gereksiz uygulamalar vardı. ayrıca recovery ekranı da çince idi artık ingilizce
yanında 2 adet (1 adet ince diğeri tempered olmak üzere 2 adet) ekran koruyucu var
orjinal kutu ve aksesuarları duruyor.
kullanabilir düşüncesi ile aldım ama (5,5 inch) markası ne olursa olsun büyük cihazların bana uygun olmadığını anlamış oldum. Halen Red Rice da denilen Hongmi serisini kullanıyorum (4.7inch)
istediğim fiyat 700TL olup elden teslim şeklindedir (Ümraniye-Kadıköy-Üsküdar gibi merkezi yerlerde).
taliplisine şimdiden hayırlı olsun
teknik özelliklerini kısaca yazarsak
2gb ram ve 8 rom
mtk 6592 işlemci (8 çekirdek)
5,5inch ve HD (1280x720px) IPS ekranı var
2 sim kart ve 1 mini sd kart girişi bulunmakta.
beraberinde 3200mA lik 1 adet bataryası var.
antutu değeri 30-32k arasında çıkmakta. bu fark da şurdan geliyor. yüklediğiniz rom a bağlı bir değişkenlik. malum note3 ün değeri de 32k dır.
içerisindeki multi lang. rom u kendim yükledim. gelen romda gereksiz uygulamalar vardı. ayrıca recovery ekranı da çince idi artık ingilizce
yanında 2 adet (1 adet ince diğeri tempered olmak üzere 2 adet) ekran koruyucu var
orjinal kutu ve aksesuarları duruyor.
kullanabilir düşüncesi ile aldım ama (5,5 inch) markası ne olursa olsun büyük cihazların bana uygun olmadığını anlamış oldum. Halen Red Rice da denilen Hongmi serisini kullanıyorum (4.7inch)
istediğim fiyat 700TL olup elden teslim şeklindedir (Ümraniye-Kadıköy-Üsküdar gibi merkezi yerlerde).
taliplisine şimdiden hayırlı olsun