Satış Satılık Redmi Note 5 (4/64 Siyah )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
İhtiyacınız olmayan bir ilana bu şekilde yazarak görüntü kalabalığı yaptığınız için ben teşekkür ederim hocam.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evvelden buralar hep NULL'du hocam. Reklamın kötüsü olmaz konunuzu uplıyoruz işte sevinin stres zararlıdır bünyeye.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Herkese tek tek cevap vermek istemiyorum lakin burada bir ilan paylaştım ve kimseye zorla cihaz satmiyorum görüldüğü üzere. Lütfen konuyu saçma espriler ve gereksiz iğnelemeler ile meşgul etmek yerine iyi satışlar diyerek gerekeni yapmanızı rica ediyorum.
Forum adabini biliyorum ve sizlerinde bildiğini varsaymak istiyorum. Ayrıca forum geçmişim boyunca kimsenin bu tarz bir konusunu bu şekilde meşgul ettiğimi hatırlamıyorum. Bahsi geçen cihaz kendi cihazım olsaydı tek tek cevap verirdim fakat kardeşimin cihazı olduğu için uzatmak istemiyorum. Umarım derdimi anlatabilmisimdir , anlayış için şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

AlperenG.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Sıfırı ile arasında 150-200 tl varken bu fiyatı verdiğiniz için tebrik ederim clap~~
Öğrenciyim şu
Herkese tek tek cevap vermek istemiyorum lakin burada bir ilan paylaştım ve kimseye zorla cihaz satmiyorum görüldüğü üzere. Lütfen konuyu saçma espriler ve gereksiz iğnelemeler ile meşgul etmek yerine iyi satışlar diyerek gerekeni yapmanızı rica ediyorum.
Forum adabini biliyorum ve sizlerinde bildiğini varsaymak istiyorum. Ayrıca forum geçmişim boyunca kimsenin bu tarz bir konusunu bu şekilde meşgul ettiğimi hatırlamıyorum. Bahsi geçen cihaz kendi cihazım olsaydı tek tek cevap verirdim fakat kardeşimin cihazı olduğu için uzatmak istemiyorum. Umarım derdimi anlatabilmisimdir , anlayış için şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

İnebileceğiniz en düşük fiyat nedir? İphone 4 kullanıyorum ve şu anda gerçekten ihtiyacım var.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
1450 lira kılıf dahil şekilde inebilirim ancak. Daha fazla inemiyorum maalesef. İstanbuldaysaniz da cihazı incelemek hakkınız, kafaniza yatar ise alırsınız tabiki.
Öğrenciyim şu

İnebileceğiniz en düşük fiyat nedir? İphone 4 kullanıyorum ve şu anda gerçekten ihtiyacım var.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

Tamamen haklısın... Ancak, alış fiyatı az çok bilinen, artık ikinci el kabul edilen bir telefon için sıfırından fazla fiyat istenilmesi bu yorumlara sebebiyet vermektedir... Forum burası ve herkesin de yorum yapma özgürlüğü var... Çünkü telefon fiyatı normal seviyede değil...

Tabiki de, kimse kimseye zorla bir şey satmıyor, alana da satana da hayırlı olsun.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Şimdi benim aldığım yerin fiyatı ile kıyaslama yaparak koyuyorum ben cihazı buraya. Benim aldığım yerin fiyatı ile kıyaslama yapinca sifirindan pahalı değil. Bu yüzden bu konuda bir yanlış görmüyorum. Kimseyi kandırma ya da aldatma gibi bir niyetim de yok , az çok tanıyanlar vardır beni forumda diye düşünüyorum. Buradaki amac sadece sıfır aldığım cihazı 1 hafta kullanmisken ( her ne kadar 2.el durumuna geçse de ) olabildiğince makul fiyat ile elden çıkarmak. Ben kimseye yorum yapmayın demiyorum tabiki, lakin konu altında kaç mesaj birikmiş kaç tanesi alış / satış ile alakalı bakarsanız ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız. İyi niyetiniz için teşekkür ederim.
Tamamen haklısın... Ancak, alış fiyatı az çok bilinen, artık ikinci el kabul edilen bir telefon için sıfırından fazla fiyat istenilmesi bu yorumlara sebebiyet vermektedir... Forum burası ve herkesin de yorum yapma özgürlüğü var... Çünkü telefon fiyatı normal seviyede değil...

Tabiki de, kimse kimseye zorla bir şey satmıyor, alana da satana da hayırlı olsun.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hocam siz 1500 tl değil de 1350 tl falan talep etmiş olsanız, 1000 tl teklif eden arkadaş gerçekten ayıp etmiş derdim. Anlaşıldım umarım.
Hayırlı satışlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt