Satış Satılık Pasaport Kaydı

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Yapabilirsiniz mi5 lere imei atiliyor

Nasıl atildigina dair link varmıdır.
Benim yapabileceğim birşey ise kendim yaparım.
Birde bu imei sonrası farklı romlar kurulduğunda her defasında imei yenileme işlemini yapmak gerekecek mi?

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Sorumluluk tamamen size aittir bu sadece bir tavsiyedir hapip yapmamak yada olabilecek problemlerden kendiniz sorumlusunuz ben sadece bilgiyi paylasiyorum bilginize
Daha önce buraya göre yapıldıysa sorun yok:) Çok tesekkur ederim. Herhangi bir imei yeterli değil mi? İlla 3-4 g uyumlu bir telefon imei si olmasına gerek yoktur umarım. Bende akılsız telefonun imei sini yükleyecegim. Sonra adamlar demesin adam nokia 3110 ile 4g baglaniyor diye:)))

Başıma ne geldiyse Tapatalk yüzünden geldi:)

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Daha önce buraya göre yapıldıysa sorun yok:) Çok tesekkur ederim. Herhangi bir imei yeterli değil mi? İlla 3-4 g uyumlu bir telefon imei si olmasına gerek yoktur umarım. Bende akılsız telefonun imei sini yükleyecegim. Sonra adamlar demesin adam nokia 3110 ile 4g baglaniyor diye:)))

Anlatimi yapan kisiyle gorustum 2 telefona yapmis sonuc basarili dedi ama kendim yapmadim hic

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Anlatimi yapan kisiyle gorustum 2 telefona yapmis sonuc basarili dedi ama kendim yapmadim hic
O zaman problem yok.
Herhangi bir telefonun imei yeterli olacak mı ?
Bu konu hakkında bilginiz var mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar konunun imei kaydı için pasaport satışı konusu olduğunu hatırlatayım: Hoş siz satıcıyı da ikna etmiş görünüyorsunuz ama :D:D:D

Açıkçası telefonu sadece kullanmak için IMEI kaydı yapılması, bu işlem için zaten devlet baba yeterince alırken fazladan para verilmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Yalnız şöyle de bir durum var... Eğer ki IMEI'sini kayıt ettirdiğiniz cihaz arızalanırsa bu cihazı kargo ile yurtdışına gönderip servisin geçerli olduğu ülkede tamirini yaptırabilirsiniz bu durumda kargo ile ülkemize geri dönüşünde her hangi bir sıkıntı olmayacaktır. Yani IMEI'si kayıtlı bir cihazın kargo ile sevkiyatında gümrük sıkıntısı yoktur. Bildiğim kadarıyla Çin'den alınan Xiaomi telefonların bir süreliğine sınırsız garantisi var. Yani ekranı kırdığınızda burada 800-900 lira tamir parası vermek yerine IMEI kaydı yaptırıp orijinal servise gönderebilirsiniz, daha ucuza gelecektir ;)

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Arkadaşlar konunun imei kaydı için pasaport satışı konusu olduğunu hatırlatayım: Hoş siz satıcıyı da ikna etmiş görünüyorsunuz ama :D:D:D

Açıkçası telefonu sadece kullanmak için IMEI kaydı yapılması, bu işlem için zaten devlet baba yeterince alırken fazladan para verilmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Yalnız şöyle de bir durum var... Eğer ki IMEI'sini kayıt ettirdiğiniz cihaz arızalanırsa bu cihazı kargo ile yurtdışına gönderip servisin geçerli olduğu ülkede tamirini yaptırabilirsiniz bu durumda kargo ile ülkemize geri dönüşünde her hangi bir sıkıntı olmayacaktır. Yani IMEI'si kayıtlı bir cihazın kargo ile sevkiyatında gümrük sıkıntısı yoktur. Bildiğim kadarıyla Çin'den alınan Xiaomi telefonların bir süreliğine sınırsız garantisi var. Yani ekranı kırdığınızda burada 800-900 lira tamir parası vermek yerine IMEI kaydı yaptırıp orijinal servise gönderebilirsiniz, daha ucuza gelecektir ;)
Aciklamalariniz için teşekkürler.
Cihazimin garantisi benim sadece:)
Cihazı öyle kurumsal bir firmadan almamıştım. O nedenle garanti konusu ilgilendirmeyecek beni. Beni tek ilgilendiren kullanılacak olan imei. Akılsız telefonların imei si bu cihaza yüklendiğinde tutup 4g baglanama durumu olur mu? Yoksa illa imei nin herhangi bir 3-4g telefonunun imeisi mi olmalı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aciklamalariniz için teşekkürler.
Cihazimin garantisi benim sadece:)
Cihazı öyle kurumsal bir firmadan almamıştım. O nedenle garanti konusu ilgilendirmeyecek beni. Beni tek ilgilendiren kullanılacak olan imei. Akılsız telefonların imei si bu cihaza yüklendiğinde tutup 4g baglanama durumu olur mu? Yoksa illa imei nin herhangi bir 3-4g telefonunun imeisi mi olmalı.

Hayır hocam kullanımda her hangi bir sıkıntı olmayacaktır. Sadece telefonunuz operatör üzerinde IMEI'nin kayıtlı olduğu cihaz olarak görünecektir. Dolayısıyla ücretsiz 4G kart değişimi, hediye 4G internet gibi kampanyalardan yararlanamazsınız. Ancak şu anda bunları kullandığınızı varsayarak bu durumun da sizin için sorun olacağını zannetmiyorum.

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Hayır hocam kullanımda her hangi bir sıkıntı olmayacaktır. Sadece telefonunuz operatör üzerinde IMEI'nin kayıtlı olduğu cihaz olarak görünecektir. Dolayısıyla ücretsiz 4G kart değişimi, hediye 4G internet gibi kampanyalardan yararlanamazsınız. Ancak şu anda bunları kullandığınızı varsayarak bu durumun da sizin için sorun olacağını zannetmiyorum.
Teşekkür ederim.

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Kaydet pasaporta

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Şimdi eve geldim ama telefonun kablolarını işyerinde unuttuğum için şuan işlem yapamayacağım.
Ama aklıma şu geldi mi 5 de 2 tane imei mevcut.
Şimdi bende bir tane imei var. Bu işi nasıl yapacağız?
Bir sim kart slotunu hiç bir zaman kullanmayacağım anlamına mı geliyor.

Üst Alt