- Adım
- M. Ahmet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Makale Yazarı
- Konular
- 67
- Ürün Durumu
- Kullanılmış / İkinci El
- Fiyat
- 2300
- Ürün Takas Durumu
- Başka ürünle takas yapabilirim
Marka: Redmi
Model: Note 9S
RAM: 4 GB
ROM: 64 GB
Batarya: 5020 mAh (Oyun hariç yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyor)
Android Sürümü: Android 11
MIUI Sürümü: MIUI 12.0.2.0 RJWMIXM
Garanti Süresi (Kalan): 12 Ay
Ekran Paneli: Huaxing Panel
Ekstra: Kutu, Garanti, Şarj adaptörü, Şarj kablosu, SIM iğnesi + 2 adet şeffaf kılıf + 1 adet baskılı kılıf + 1 adet tank kılıf
Konum: Kayseri (Güven sağlandığı taktirde kargo ile gönderim sağlarım. Kargo masrafı alıcıya aittir.)
Telefonumun ekran paneli Huaxing Paneldir. Redmi Note 9 serisinde 2 adet ekran paneli kullanılmıştır; Tianma ve Huaxing. Tianma panel kullanıcıları ekran yanması (ghost screen)'ndan şikayet ediyorlar. Benim telefonumda Huaxing panel olduğu için bu sorun ortadan kalkıyor. Telefonu çok titiz kullandım ve önünde ki kırılmaz camını da eskidikçe değiştirdim. Xiaomi Mi Note 10 alacağım için telefonumu satıyorum. Hiçbir kozmetik ya da donanımsal sorunu bulunmamaktadır.
Model: Note 9S
RAM: 4 GB
ROM: 64 GB
Batarya: 5020 mAh (Oyun hariç yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyor)
Android Sürümü: Android 11
MIUI Sürümü: MIUI 12.0.2.0 RJWMIXM
Garanti Süresi (Kalan): 12 Ay
Ekran Paneli: Huaxing Panel
Ekstra: Kutu, Garanti, Şarj adaptörü, Şarj kablosu, SIM iğnesi + 2 adet şeffaf kılıf + 1 adet baskılı kılıf + 1 adet tank kılıf
Konum: Kayseri (Güven sağlandığı taktirde kargo ile gönderim sağlarım. Kargo masrafı alıcıya aittir.)
Telefonumun ekran paneli Huaxing Paneldir. Redmi Note 9 serisinde 2 adet ekran paneli kullanılmıştır; Tianma ve Huaxing. Tianma panel kullanıcıları ekran yanması (ghost screen)'ndan şikayet ediyorlar. Benim telefonumda Huaxing panel olduğu için bu sorun ortadan kalkıyor. Telefonu çok titiz kullandım ve önünde ki kırılmaz camını da eskidikçe değiştirdim. Xiaomi Mi Note 10 alacağım için telefonumu satıyorum. Hiçbir kozmetik ya da donanımsal sorunu bulunmamaktadır.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir