Yardım Satılan cihazda mi cloud kapatamadan verdim ....

emo4888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrecan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Resmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi geceler. note 8 pro cihazımı sattım ama içindeki cloud hesabından çıkış yapamadım ve öylece verdim. Sorum şu verdiğim kişinin fotoğrafları benim yeni aldığım telefonada inmekte bu durumu nasıl çözebilirim? Note8pro IMEI atılmış cihazdir. Sattığım kişiye hesabı komple devretme yapabilir miyim? telefon numarasını filan değiştirsem olur mu?

emo4888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrecan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sattığım kişinin telefonunu account.mi üzerinden tel nosunu girsem kendime yeni mi account açabilir miyim. Teşekkürler

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Sattığım kişinin telefonunu account.mi üzerinden tel nosunu girsem kendime yeni mi account açabilir miyim. Teşekkürler
Evet hesabı devredebilirsiniz alan kişiyle iletişime geçin diyin böyle böyle ya hesaptan çıkış yapsın (şifrenizi söyleyin) yada hesabı ona devredin onun numarasını girin sms alacak ordaki şifreyi size söylesin tmmdır

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
bu linkten giriş yapın cihazı bulu kapatın ve cihazı hesaptan silin. alan kişi sonra çıkış yapmayı denesin. olmazsa ağ değiştirsin bu sorun mtk cihazlarda genelde oluyor biz böyle aşıyoruz sorunu

Oyla:

emo4888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrecan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu linkten giriş yapın cihazı bulu kapatın ve cihazı hesaptan silin. alan kişi sonra çıkış yapmayı denesin. olmazsa ağ değiştirsin bu sorun mtk cihazlarda genelde oluyor biz böyle aşıyoruz sorunu
Sattığım kişi acele edip kendi numarası üzerine mi hesabı açmış maalesef mi cloud çok saçma olmaya başladı benim için cihazda oturum kapatilamiyor maalesef...

Oyla:
Üst Alt